מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבת - תאריך משוער תחילת מאיאלינור28/11/2011
היי שם משפחה קיקוזשוילי ואנחנו מתלבטים בין השם נטע (ע"ש הסבתא נטלה ז"ל)
או שיהיה 2 שמות אלמוג - נטלה קיקוזשוילי.
עכשיו בעלי סגור 100% על נטע ואני לא ככ נדלקתי על השם אלמוג אבל יש עוד סיכוי טוב שאחליף עד אז...
יש עוד וריאציות של השם נטלה חוץ מנטלי/נטעלי/נטע-לי?
אהבנו רק את נטע ולא רוצים חרוז לשם משפחה... :)
תודה רבה על הייעוץ אשמח לשמות אחרים אם יש לך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון
אלינור28/11/2011נדלקתי על השם אלמוג אבל יש סיכוי שאחליף עד אז...
ומהשם של הסבתא נטלה הבחירה היותר הגיונית בשבילנו זה נטע בלבד ולא נטלי, נטעלי, או נטע-לי.
גם השם שחר קורץ לי מאוד אבל בעלי מאוד מתנגד לשם הזה..
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת - תאריך משוער תחילת מאי - תגובה
חנה עטיה28/11/2011לאלינור שלום,
השם נטע קיקוזשוילי - מאוד מתאים בשלב זה כאשר עדין אין את תאריך הלידה שהינו קריטי בהמלצה על שם מתאים
ממליצה לפנות לאחר הלידה כאשר נדע את תאריך הלידה המדויק ואז ניתן יהיה לבדוק האם השם באמת יוצר מפה הרמונית לילדה.
לגבי שם שני - הוא נכנס לחישוב במפה רק כאשר הוא בשימוש ביום יום.
את השמות רק את תציעי ואני אבדוק איזו מפה התנהגותית נוצרת.
בהצלחה חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך!
אלינור29/11/2011ב"ה לאחר הלידה נפנה אליך שוב במידת הצורך!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)