מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבן שנולד ב-09.10.2011לי28/11/2011
שלום רב,
אני מעוניינת להתייעץ לגבי שם שניתן לבן שנולד ב-09.10.2011 בשעה 3:30.
השם שנתנו הנו : אורי. שם משפחה : מויאל.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבן שנולד ב-09.10.2011 - תגובה
חנה עטיה28/11/2011ללי שלום,
יעודו של ילדך מספר 5 - יעודו להיות תקשורתי, חברתי, מקסים, זריז, אוהב חברה ואנשים, פותר בעיות בצ'יק ופחות רגיש.
היעוד הקליל והילדי מוקף במספרים בוגרים, איכותיים, חכמים, נבדלים מאוד שונים מהיעוד. זאת אומרת שיתכן ויהיה קושי בגיבוש האישיות.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק שנולד ב-09.10.11
לי29/11/2011תודה רבה על המענה המהיר.
שאלה נוספת: אנחנו מתכננים בקרוב לעברת את שם המשפחה לאילון או איילון, זה יכול
לאזן בצורה מסויימת את הפערים שכתבת עליהם.
נ.ב. יש לי שתי בנות נוספות : מאי 19.04.2005 ונויה 14.09.2008 שינוי שם
המשפחה יטיב עמן.
בברכה,
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוק שנולד ב-09.10.11 - תגובה
חנה עטיה29/11/2011ללי שלום,
השם הקובע במפה ההתנהגותית של האדם הוא השם הפרטי ושם המשפחה איתו נולד (80%).
גם אם האדם נולד בחו"ל, אני מכינה את המפה עם השם המולד.
כך שהשפעת שם המשפחה החדש הוא מינורי, כמובן שזכותכם להעניק למשפחה שם משפחה חדש לדורות הבאים.
לגבי אורי - עדיף השם איילון בגלל שעם אילון נוצר לו מספר קארמטי בראש - דבר מאוד לא מומלץ.
עם איילון נוצרת מפת מנהיגות מאוד הרמונית לילד.
לגבי מאי ונויה - לא ניתן לתת תשובה חד משמעית. מעורבים כאן מספרים קארמטים עם 2 השמות. התשובות כאן הן יותר מורכבות ולכן איני יכולה לתת מענה במסגרת הפורום הזה.
בהצלחה חנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)