ליאב או נהוראי???

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• ליאב או נהוראי???
    לי
    02/12/2011

שלום רב,
    נולד לנו בן בתאריך 22.11.11 בשעה 19:14 (שם משפחה-נחמן), האם מתאים השמות נהוראי וליאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליאב או נהוראי???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליאב או נהוראי??? - תגובה

חנה עטיה
    02/12/2011

ללי שלום,
    יעודו של ילדך מספר 1 - יעודו להיות מנהיג ומוביל, אינדיבידואליסט, יחודי, להביא רעיונות, לפתח בטחון עצמי, להיות אמיץ ומוחצן.
    השם נהוראי יוצר מפה שהיעוד הגברי והאינדיבידואליסט חנוק עם מספרים מסגרתיים, המתנהגים "כמו שצריך" ולא כפי ש"בא לי". לכן הוא ירגיש שלא מבינים אותו ומצפים ממנו למשהו אחר ממה שהוא מרגיש, או ממה שהוא אמור להיות.
    מה גם שהקו המרכזי יעוד יכולות הוא דיס הרמוני (70% מהמפה) היעוד 1 - אני צריך לסמוך על עצמי, לעשות כמו שאני רוצה, לחשוב על עצמי והיכולות הן שונות - לתת למשפחה, לחשוב על אחרים, להיות פשרן וותרן. מספר גברי מול מספר נשי ורך.
    ליאב - היעוד 1 והיכולות 2 - דיס הרמוניה רבה במיוחד. זה עלול לגרום לקושי רציני בגיבוש האישיות, משברים בחיים וקושי לפתח בטחון עצמי (כדי להיות מספר 1 מנהיג)- מאוד לא מומלץ.
    ממליצה לחשוב על שמות נוספים למען ליצור לילד מפה הרמונית כמה שניתן
    אני לרשותכם
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחנה, בהמשך לתשובתך

לי
    02/12/2011

שלום רב,
    הבנתי מדברייך שלא מתאים לבני הנולד השמות נהוראי או ליאב,
    והייתי מעוניינת מאוד להתייעץ איתך לגבי השם אליאור
    אודה לתשובה בהקדם
    (שם משפחה נחמן, נולד ב22.11.11 בשעה 19:14)
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחנה, בהמשך לתשובתך - תגובה

חנה עטיה
    02/12/2011

ללי שלום,
    לאחר שהתיחסתי לפניתך ראיתי שכבר פנית אתמול בערב וקיבלת תשובה מנומקת מליאת על השם אליאור.
    קיראי את דבריה - כי הם בודאי יעזרו לך בבחירת שם מתאים לילדך.
    בהצלחה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו