מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתדורית05/12/2011
ערב טוב,צריכה עזרה בבחירת שם ילדתי בתאריך 24/11/11 תינוקת
מתלבטת בין השמות אלין לאליאן שם המשפחה מזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דורית
ליאת יוגב05/12/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המוכיח על צדדים ילדותיים ,קלילים זורמים , חברותיים , צורך בביטוי , יצירתיות , כמו גם שיעור באופטימיות .
מול זה מבין שני השמות שהצעת השם אליאן נפלא , המפה המתקבלת הינה מפה הרמונית במיוחד ! מספרים נשיים רגשיים וכאמור הרמוניים במיוחד .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
דורית05/12/2011תודה על התשובה המהירה...
חשוב לי גם לדעת
האם אלין גם שם טוב?או פחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת ממתינה לתשובה..
דורית06/12/2011בוקר טוב,
עדיין לא נתת לי חוות דעת על השם אלין...
מאוד חשובה לי התשובה שלך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
דורית
ליאת יוגב06/12/2011כשמציגים בפני שתי אופציות והאחת מאד טובה , אין ספק שאמליץ על בחירת אותו שם שיוצר מפה הרמונית וכל כך נהדרת ,
אם תבחני תשובותינו לאורך הדרך , גם של חנה כמו גם שלי , לא בקלות מאשרות כל שם , זאת במטרה להיטיב עם דרכו של התינוק ..
במקרה זה אוכל לומר שהשם אליו גם הוא אפשרי , המפה לא רעה , בהחלט , אך אליאן עדיף !
השם אלין , צדדים קלילים זורמים במיוחד מול החלק האומר מה פתאום ? פחד מללכת עם הצדדים היותר מדי קלילים , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה ,
יחד עם זאת , קיימת אפשרות להזניק במהלך הדרך בחיים .
לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)