בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    דורית
    05/12/2011

ערב טוב,צריכה עזרה בבחירת שם ילדתי בתאריך 24/11/11 תינוקת
    מתלבטת בין השמות אלין לאליאן שם המשפחה מזון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורית

ליאת יוגב
    05/12/2011

מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המוכיח על צדדים ילדותיים ,קלילים זורמים , חברותיים , צורך בביטוי , יצירתיות , כמו גם שיעור באופטימיות .
    מול זה מבין שני השמות שהצעת השם אליאן נפלא , המפה המתקבלת הינה מפה הרמונית במיוחד ! מספרים נשיים רגשיים וכאמור הרמוניים במיוחד .
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוקת

דורית
    05/12/2011

תודה על התשובה המהירה...
    חשוב לי גם לדעת
    האם אלין גם שם טוב?או פחות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוקת ממתינה לתשובה..

דורית
    06/12/2011

בוקר טוב,
    עדיין לא נתת לי חוות דעת על השם אלין...
    מאוד חשובה לי התשובה שלך
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דורית

ליאת יוגב
    06/12/2011

כשמציגים בפני שתי אופציות והאחת מאד טובה , אין ספק שאמליץ על בחירת אותו שם שיוצר מפה הרמונית וכל כך נהדרת ,
    אם תבחני תשובותינו לאורך הדרך , גם של חנה כמו גם שלי , לא בקלות מאשרות כל שם , זאת במטרה להיטיב עם דרכו של התינוק ..
    במקרה זה אוכל לומר שהשם אליו גם הוא אפשרי , המפה לא רעה , בהחלט , אך אליאן עדיף !
    השם אלין , צדדים קלילים זורמים במיוחד מול החלק האומר מה פתאום ? פחד מללכת עם הצדדים היותר מדי קלילים , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה ,
    יחד עם זאת , קיימת אפשרות להזניק במהלך הדרך בחיים .
    לשיקולך !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו