מעין או מעיין

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• מעין או מעיין
    יעל
    30/01/2008

נולדה לי במזל טוב תינוקת מקסימה ב28/11/07 אני מתלבטת האם לאיית את שמה מעין או מעיין
    י' אחת או שניים? שם המשפחה ארביב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעין או מעיין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליעל שלום

ליאת יוגב
    31/01/2008

באשר לבחירת השם מעיין , נראה לי שעדיף לרשום עם 2 "י" וזאת כדי לא ליצור מספר קרמה 16-7 שמשמעו - שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים ועוד ,
    מה שקורה בשם מעיין - שם פרטי 9 שאומר שקולטת מאמא שלה , שעליה להיות טובה למען אחרים ,
    מול חלקים מאד מעשיים אחראיים , אך מאחר ומספר הגורל שלה הוא ,- 3 חובה לזכור להשאיר אותה י ל ד ה , כי קיימת הרגשה שתיקח אחריות רבה מדי , 3 הוא מספר של ביטוי , זרימה חברותיות וכל זה עליכם לעודד בה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעין או מעיין -לליאת יוגב

יעל
    31/01/2008

קראתי את תשובתך. אני אמא חד הורית ולכן לבתי יהיה שיעור ביחסים וכד' בהתייחס לקארמה 7 (מעין ארביב) אך מספר השם 8 (מעין) לא נכון יותר? לא מדבר על פרקטיות ותכליתיות? נסי בבקשה לפרוס בפני את משמעות 2 האפשרויות על מנת שיהיו לי קצת יותר כלים.
    תודה יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת לשאלה

יעל
    31/01/2008

מה אומר מספר קארמה 8? מאחר ומספר הגורל הינו 3 והוא קבוע מה עדיף שם פרטי 8 או 9?
    כמובן שרוצה יהיה לה הכי פתוח וזורם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו