מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בדילמה מטורפתתתתאביבית17/12/2011
ביתי נולדה ב2.12.11 ב23:45 אנחנו מאוד אוהבים את השם עלמה רק מתלבטים איך לאיית הילדה כבר בת שבועיים אז האופציות הן עלמה, אלמה, או עלמא יש לציין ששם המשפחה שלנו הוא עשור ונראה לי בעייתי שיהיה שתי ע' אשמח לתגובה זה מאוד חשוב לי תודהההההההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדילמה מטורפתתתת - תגובה
חנה עטיה17/12/2011שלום רב,
יעודה של ילדתכם הינו מספר 9 - יעודה להיות מנהיגה, כריזמטית, חכמה, אינדיבידואליסטית, מוחצנת, טובת לב, נדיבה וכו'.
מבין 3 האפשרויות השם עלמא הוא המועדף.
נוצרת מפה כאשר הקו המרכזי יום לידה - יעוד - יכולות הוא הרמוני (80%).
קשר של נדיבות, טוב לב, נתינה רבה, רגשות, נשיות, אך גם משפחה ומסגרת מול חופש ולעשות מה שלי בא.
בחשיבה יושב מספר יותר גברי ואינדיבידואליסט שיתכן שיפחד להסתכל פנימה ולראות את הרכות וטוב הלב הזה.
היא גם תקרין תדמית יותר גברית, כריזמטית, פחות רגישה, לעומת הרגישות שבתוכה. זה אומר שהיא תצטרך ללמוד לאהוב את מי שהיא באמת.
בהצלחה חנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהוב את מי שהיא באמת??
אביבית17/12/2011מה זה אומר שהיא תצטרך לאהוב את מי שהיא באמת?? אז יכול להיות שהשם הזה לא מתאים ואת מתכוונת לחוסר ביטחון או ש80% נחשב התאמה?? אם תוכלי לפרט לי שאני יבין יותר...(:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאהוב את מי שהיא באמת?? - תגובה
חנה עטיה17/12/2011לאביבית שלום,
הצעת 3 שמות והשם עלמא הוא המועדף מהשמות שהצעת.
נכון, 80% מהמפה הרמונית וזה נהדר, אבל, יש גם עניינים נוספים עליהם כתבתי.
ולשאלתך - "מה זה אומר שהיא תצטרך לאהוב את מי שהיא באמת" - כל אדם מציג תדמית כלפי העולם, כי הוא חושב שזה מה שיאהבו אצלו ודברים נוספים. אך לא תמיד התדמית הזו הרמונית למי שהוא אמור להיות (היעוד - תאריך הלידה המלא). כאשר המספר הזה אינו הרמוני לשאר המפה - לעיתים האדם חי את התדמית ולא את מי שהוא אמור להיות. לכן אני אומרת שצריך ללמדו לאהוב את עצמו ולא את התדמית שהוא מציג לעולם.
השם עלמא יוצר מפה הרמונית בחלקה ולכן בהחלט אפשרי לחשוב על שמות נוספים כדי ליצור לילדה מפה הרמונית כמה שניתן.
אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)