אשמח לדעת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• אשמח לדעת
    יעל
    26/12/2011

יש לנו ילדה מדהימה,ולא אני לא משוחדת...
    היא נולדה 24.1.2007 בשעה 4.05 לפנות בוקר ושמה זיו...
    אני שואלת משום שזיו ילדה מאד רגישה,ולכן לפעמים אני מרגישה שאולי רצוי לקרוא לה
    זיוי...?
    ושאלה אחרונה אנחנו מאד רוצים אח\אחות\אחים לזיו מתי זה יקרה.??
    תאריך הלידה שלי 28.6.70 שמי רינת ובעלי 29.9.61 יעקב
    שם המשפחה הוא ברזלי.

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לדעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אשמח לדעת - תגובה

חנה עטיה
    26/12/2011

שלום רב,
    ילדתכם הגיעה לעולם עם יעוד מספר 16/7 - יעודה להיות איכותית, עמוקה, רצינית, נבדלת, בוגרת, חכמה וכו'.
    היעוד הינו קארמטי ולכן יתכנו פחדים וחרדות נטישה. יש מאוד לשמור על נפשה. לא להשאירה במקומות לא מוכרים. ללמדה להביע רגשות ולשתף במה שבאמת מרגישה.
    זה בקיצור נמרץ.
    השם זיוי בהחלט מרכך את המפה. אך המפה הנוצרת מהשם המולד היא הקובעת במפת ההתנהגות של האדם (80%).

לגבי השאלה השניה, קטונתי לענות לך על שאלה כזו, מה גם שאין את הפרטים האישיים שלך (שם משפחה מולד).
    ובנוסף לכך האתר נועד לעזור בבחירת שמות לתינוקות ולכן לעזרה נוספת את יכולה לפנות לאחת מאיתנו באופן אישי.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

יעל
    26/12/2011

אכן זאת זיו כפי שתיארת תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו