מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשמח לדעתיעל26/12/2011
יש לנו ילדה מדהימה,ולא אני לא משוחדת...
היא נולדה 24.1.2007 בשעה 4.05 לפנות בוקר ושמה זיו...
אני שואלת משום שזיו ילדה מאד רגישה,ולכן לפעמים אני מרגישה שאולי רצוי לקרוא לה
זיוי...?
ושאלה אחרונה אנחנו מאד רוצים אח\אחות\אחים לזיו מתי זה יקרה.??
תאריך הלידה שלי 28.6.70 שמי רינת ובעלי 29.9.61 יעקב
שם המשפחה הוא ברזלי.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לדעת - תגובה
חנה עטיה26/12/2011שלום רב,
ילדתכם הגיעה לעולם עם יעוד מספר 16/7 - יעודה להיות איכותית, עמוקה, רצינית, נבדלת, בוגרת, חכמה וכו'.
היעוד הינו קארמטי ולכן יתכנו פחדים וחרדות נטישה. יש מאוד לשמור על נפשה. לא להשאירה במקומות לא מוכרים. ללמדה להביע רגשות ולשתף במה שבאמת מרגישה.
זה בקיצור נמרץ.
השם זיוי בהחלט מרכך את המפה. אך המפה הנוצרת מהשם המולד היא הקובעת במפת ההתנהגות של האדם (80%).
לגבי השאלה השניה, קטונתי לענות לך על שאלה כזו, מה גם שאין את הפרטים האישיים שלך (שם משפחה מולד).
ובנוסף לכך האתר נועד לעזור בבחירת שמות לתינוקות ולכן לעזרה נוספת את יכולה לפנות לאחת מאיתנו באופן אישי.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
יעל26/12/2011אכן זאת זיו כפי שתיארת תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)