מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקת - אלינה, אנה, אנסטסיה, מרגריטהליאת יוגב23/01/2012
שלום,
נולדה לנו תינוקת מקסימה ב18.01.12 שם משפחה קומרנסקי הורים נדיה ויבגני
רציתי בבקשה לשאול איזה שם הכי מתאים לילדה שלנו:
אלינה, אנה, אנסטסיה, מרגריטה, מילנה, ולריה, אילונה,מריה, אלכסנדרה,קמילה, קרינה
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נדיה
ליאת יוגב23/01/2012ראשית , חשוב לדעת האם בבחירת השם לתינוקת - חושבים בשפה העברית או ברוסית , במידה וחושבים ברוסית , חשוב לבחון השם בשפה הרוסית , דבר שלא אוכל לעשות דרך הפורום .
אם בכל זאת , בוחרים בשפה העברית , מבין השמות שהצעתם , השם אילונה הוא השם היחיד המתאים במקרה זה , כאשר , מספר הגורל הינו 6 , מספר המוכיח על הצורך באהבה , משפחה , הרמוניה , על פי השם אילונה , מתקבלת מפה מאד הרמונית , המון רגש , יכולת הבנה ובקיצור מפה נפלאה !
ציינו האם אכן חושבים בשפה העברית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נדיה24/01/2012בוקר טוב ליאת,
תודה רבה על תשובתך המהירה. אנו חושבים ורוצים שם יפה בינלאומי ולא רוסי כלל.
הילדה נולדה בארץ ולכן אנו רוצים שם יפה שמתאים לה.
אשמח לקבל את המלצתך.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נדיה
ליאת יוגב24/01/2012אנסה להסביר את שאלתי בעניין , האם חושבים בשפה העברית או הרוסית .
אם הייתי נוסעת לדוגמא , לשליחות לארצות הברית , ואחרי שנתיים שלוש הייתי יולדת שם ילדה , באיזה שפה הייתי בוחרת את שמה , האם עברית או אנגלית ,
מאחר ושפתי היא עברית , מניחה שעדיין הייתי חושבת עברית כשאבחר השם לילדתי ...
מקווה שמבינים את שאלתי ,
על כל פנים , במידה וחושבים בעברית , השם הראוי ביותר , כנאמר , הוא אילונה
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה רבה לך, יש לי עוד שאלה...
נדיה29/01/2012שלום ליאת,
בעלי לאמתחבר לשם אילונה, אומנם אני אוהבת, הוא הציע שם ניקול- זה גם נשמע לי אני יודעת שזה לא שם עברי, אבל בכל זאת האם שם זה מתאים לתינוקת שלנו?
סליחה ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נדיה
ליאת יוגב29/01/2012בחירת השם חשוב שתעשה ע"י אמא , גם כי חשוב להתחשב ברצונו של האב ...
כאשר השם ניקול , יוצר מפה שיש בה עודף מספר 6 - מספר הגורל כמו גם מספר השם המלא , עודף המספר עלול לקחת המספר למקום השלילי שבו ...
6 בהיבט השלילי , קנאה , רגשות קשים , כעסים ועוד .
העובדה שמספר הפצע הגלגולי תואם למספר הגורל , יוצר כאן מצב שלפיו יהיה קושי להתחבר ליעוד , פצע גלגולי הינו פצע שהאדם סוחב מחיים קודמים וגם בחיים אלה בא עם קושי באותו נושא .
כאשר הפצע הגלגולי על פי השם ניקול הינו 6 , מהווה בעייתיות .
צר לי , שזוהי תשובתי ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נדיה05/02/2012בוקר טוב ליאת,
תודה לך! אנו עדיין ממשיכים לחפש את השם המתאים,
רציתי בבקשה לקבל את חוות דעתך על שמות: ניקה, דריה, ורוניקה
ואיזה ערך גיאומטרי ומספר לבחור את השמות?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נדיה
ליאת יוגב05/02/2012צר לי , אך לא אוכל להמליץ על מי מהשמות שהצעת ,
כל שם מבין השמות - יוצר צירוף קרמטי - קרמה= חוב מגלגולים קודמים ,היוצר קשיים בחיים האלה .
נסי להתחבר לשמות פרטיים 1 , 3 ,
חיזרי להתייעץ !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נדיה06/02/2012שלום ליאת,
תודה, שמות ניקה ודריה לפי אתר "שם-לי" מספר הוא 3 אז למה זה לא מתאים?
בנוסף אני רוצה להתייעץ לגבי שמות: ויקטוריה, אליזבטה, פולינה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נדיה
ליאת יוגב06/02/2012מאחר וקיימים פרמטרים נוספים מעבר לשם המלא , לא כל שם פרטי הנותן 3 אפשרי ..
השמות האחרים שהצעת , גם הם לא מתאימים , זאת מאחר ולא תוכל לחוש בחוויה של שייכות , שכל כך זקוקה לה ... בעייתי , תרגיש שלא מבינים לעולם הצרכים הקיים בתוכה ,
לדעתי , כדאי יהיה לשוחח ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ליאת המון תודה לך-המשך - תגובה
ליאת יוגב08/02/2012השם אילונה הוא המתאים ביותר - נהדר
באשר לילד מקסים , השם נבחר , כך שאין כל שאלה על בחירת השם
ניתן רק לציין , שחשוב להבין אותו על הרגישות הרבה שקיימת בו , כמו גם , לתת לו המון א ה ב ה !!!
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
נדיה08/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)