מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבתשירלי24/01/2012
היי, נולדה לנו תינוקת מתוקה בתאריך 3.1.12 . השם שחשנו עליו הוא שני.
שם אמא שירלי-אורית ושם אב איציק-יצחק משפחה בן סלמון. האם השם מתאים לתינוקת?
תודה
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבת - תגובה
חנה עטיה25/01/2012לשירלי שלום,
שני בן סלמון - זה השם.
יעודה של ילדתכם הינו מספר 9 - יעודה להיות מנהיגה טוב לב, כריזמטית, אלטרואיסטית, חכמה, אינדיבידואליסטית, עוצמתית וכו'.
יום הלידה הינו 3 כך שיש כאן הרמוניה בין יום הלידה ליעוד - טוב לב, רגישות, פתיחות וכו'.
השם שני - שגם הוא מספר 9 - עם שם המשפחה בן סלומון - יוצר מספר קארמטי 13/4ביכולות. זה קושי בפני עצמו של עקשנות, תסכול, תחושה שהכל הולך לאט. אך, ובעיקר הוא מאוד דיס הרמוני ליעוד הנפלא של הילדה.
מאוד מציעה וממליצה לחפש שם במספר 2. אך לא כל שם מספר 2 יתאים, אלא אני אבדוק ואראה האם נוצרת מפה הרמונית, כדי לאפשר לילדה חיים טובים.
אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה
שירלי25/01/2012חנה שלום,
תודה על תגובתך.
בתחילת תשובתך רשמת את השם והמשפחה שני בן סלמון, אך שמתי לב שהתייחסת במייל ורשמת את השם משפחה בן סלומון.
האם יש טעות?
כי משפחתנו היא בן סלמון
אשמח לתגובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובה - תגובה
כתבתי שני בן סלמון כדי להבין ששם המשפחה הוא באמת בן סלמון.
והשם המלא שני בן סלמון.
מקוה שעניתי על שאלתך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
שירלי25/01/2012תודה על תגובתך,
מה דעתך על השם נועה?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת - תגובה
ממשיכה להמליץ על שם מספר 2.
עם השם נועה נוצרת מפה מאוד עוצמתית, מנהיגותית, עם כריזמה ושאיפות גדולות להצליח.
אך, המספר 9 ביעוד הוא באובר. כאשר מספר באובר עלול לבוא לידי ביטוי השלילי של המספר. במקרה הזה - נטיה להיות מלחמתית (במקום להיות מקבלת ומכילה), קושי לתת (מספר 9 אמור להיות הכי נדיב ובלי לבקש תמורה על נתינתו), מרוב כישורים ויכולות - קושי להתמקד בתחום מסוים ודברים נוספים.
לשיקולך.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
שירלי26/01/2012חנה שלום,
תודה על תגובתך המהירה.
במידה ואני מתלבטת בין השם שני ונועה.
מה העדיפות ?
אני לא מצליחה להתחבר לשמות אחרים.
כרגע העדיפות אצלי היא לנועה.
שוב תודה
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת - תגובה
חנה עטיה26/01/2012לשירלי שלום,
כתבתי את דעתי על כל שם.
הבחירה היא רק שלך.
אם אצטרך לבחור אעדיף את השם נועה.
מציעה להיכנס לאתר בשם "שם לי" ולחפש שם במספר 2.
בהצלחה רבה בגידולה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)