דחוף ביותר בחירת שם לביתי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• דחוף ביותר בחירת שם לביתי
    תהילה
    31/01/2012

שלום רב

ביום 23.01.2012 נולדה בשעה טובה ומוצלחת ביתנו היקרה. אני ובעלי עובדי עצות בנוגע לבחירת שמה של התינוקת.

אני מתלבטת מאוד בן השם אליה לבין השם אמה בעוד בעלי מאוד אוהב את השמות יולי ו-דניאל.

אשמח מאוד לקבל הכוונה בהקדם האפשרי שכן אנו צופים לחגוג לה מסיבה בימים הקרובים.

שם משפחתינו הוא ספיר תאריך לידתה של הילדה כאמור 23.01.12 שמי תהילה ולבן זוגי מוטי.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף ביותר בחירת שם לביתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהילה

ליאת יוגב
    31/01/2012

מספר הגורל של התינוקת הינו 11-2 מספר המדגיש הצורך בשיתוף , אינטימיות , מספר המוכיח על רגישות רבה , לימים אף יכולת ללכת עם צדדים רוחניים , יצירתיות השראה , כמו גם להנחות ולהורות ..
    מבין השמות שהצעת , אפשר היה לחשוב שהשם אליה הוא היותר מתאים , אלא כשבחנתי לעומק , מתברר שמספר הפצע הגלגולי תואם למספר הגורל , אם כך , יקשה עליה ללכת עם הצד האינטימי הזוגי , כשזהו היעוד שלה .
    מכאן , שנכון לנסות ולהתחבר לשמות נוספים .
    אציין רק ,ש השם יולי יוצר צירוף קרמטי וקונפליקטי ומאד מאד בעייתי !!!
    השם דניאל יוצר קונפליקט בתחום המקצועי , לימים , גם כי זוהי האופציה שיותר אפשרית !!
    אמה = מפת חנק , לא באמת יבינו לעולם הצרכים הקיים בתוכה , הצורך באינטימיות , תרגיש שדורשים ממנה להיות ילדה חכמה, ופחות בצורך שלה בשיתוף , רגש אינטימיות , בעייתי !!
    נכון לנסות ולהתחבר לשמות נוספים , או לבחור בשם דניאל ..
    אך מצד שני ,מאד חשוב שאמא תאהב את בחירת השם !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אזה ערך נומורולוגי צריך להיות לשם?

תהילה
    01/02/2012

אני מאוד מופתעת מתשובתך.

על פי יעוץ נומורולוגי שקיבלתי מאחד המומחים בתחום נמסר לי כי שמה של הילדה צריך להיות בעל ערך נומורולוגי מספר 1 בעוד המלצתך לקרוא לילדה דניאל אשר הינו שם בעל ערך נומורולוגי 5 אינו מתיישב עם המלצתך זו אני מאוד מבולבלת.

על מנת שאני אדע לבחון שמות נוספים, לשיטתך אזה ערך נומורולגי צריך להיות שמה של הילדה?.

אודה לתשובתך בעניין.
    שוב תאריך הלידה של הילדה 23.01.12

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהילה

ליאת יוגב
    01/02/2012

ראשית אומר , שכל נומרולוג מתייחס באופן שונה לבחירת שם, כך שכל שנשאר לך, הוא להחליט על מי את סומכת יותר .... לא אוכל לפסול אחרים , אך מבטיחה שאין לי ספק השיטה בה , חנה ואני עובדות מוכיחה עצמה , לאורך ה-20 שנים האחרונות , בהן עוסקת בתחום .
    אם כך , אוכל לציין שהשם דניאל , מבין כל השמות שהצעת , בהחלט יכול להתאים,
    אפשרות נוספת היא לבחון שמות פרטיים , שהערך הגימטרי שלהם הוא 1 4 7 או 14-5 (כמו דניאל), מאחר והשם המלא המתקבל הוא לא הפרמטר היחידי במפה המתקבלת , יש לחזור ולהתייעץ , כדי לראות הרמוניה גם במקומות האחרים במפה , אך באופן כללי ביותר , זהו הכיוון !
    לשיקולך כמובן !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בנוגע לשמות עלמה או עמית?

תהילה
    02/02/2012

אם כך מה עמדתך בנוגע לשמות עלמה או עמית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• או אולי השמות רוני, יובל ואלכס

תהילה
    02/02/2012

או אולי השמות רוני, יובל ואלכס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהילה

ליאת יוגב
    02/02/2012

מבין השמות הנוספים שהצעת , השמות עלמה ועמית אפשריים ,
    מספר הגורל 11 -2 מספר המוכיח על רגישות , נשיות , צורך בשיתוף , כנאמר ,
    על פי השם עלמה - מתקבלת מפה נשית במיוחד , צדדים חברותיים , רכים , אידיאליסטיים , עם יכולת הבנה רבה , ביטוי ויצירתיות , כמו גם , מי שיכיר אותה מבחוץ , לא תמיד יכיר מבפנים , החוצה תיראה יותר פתוחה ודינמית מול החלק הפנימי היותר שקט ובקצב איטי . המפה נהדרת בסה"כ.
    השם האחר עמית יוצר מפה שלפיה כל המפה - מפה זוגית , דבר המוכיח על "ילדה טובה " ההולכת בתלם .. כמו גם , צדדים של פחות קבלה עצמית , מרבית החלקים מאד רכים רגשיים נשיים , אך כלפי חוץ יהיה חשוב לה להיראות יותר מעשית פרקטית יעילה .
    אם כך , פחות קבלה עצמית ,
    לשיקולכם !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו