בחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם
    הילה
    06/02/2008

שלום,

ביתנו נולדה בתאריך 23/01/08 יז בשבט בשעה 19:02. בחרנו עבורה את השם נועם וברצוננו לדעת הא ש זה מתאים עבורה. שמותינו הינ האב אלירן גרבי ואני הילה פרנסקי גרבי. שם המשפחה של ביתנו יהיה גרבי.
    חשוב לנו לדעת הא עשינו החלטה נכונה או שיש לשנותה.

בברכה,

הילה פרנסקי-גרבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להילה

ליאת יוגב
    07/02/2008

השם נבחר וכל הוספה בעניין מיותרת , מאחר שעברו כבר שבועיים מאז נולדה ביתכם , כל נסיון לשאול האם השם מתאים , פחות נכון כרגע , כי קיימת בחירה .

על כל פנים מה שקורה במפה שכולה מאופיינת במספרים אי זוגים , כלומר צדדים מאד ייחודיים אינדבדואליות , צורך בלבדיות בעומק ידע למידה , כאשר מספר הגורל הוא 7 , יום הלידה 5 מכאן שקיימת סקרנות רבה , עולם הצרכים מאד בלבד מול צדדים חברותיים , זורמים תקשוריתיים , אבל קיימת בעיה של פחות קבלה עצמית .... פחות לאהוב את החשיבה שלי , את מה אני מרגישה כי , חשוב יהיה כלפי חוץ להראות מאד זורמת תקשורתית וקלילה ומכאן שלא תמיד תאהב את עולם הצרכים שלה שהוא 7 של עומק ואיכות ולבדיות ..
    לדעת לכבד אותה מאד בייחודיות שבה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו