שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    יפעת
    25/02/2012

צהריים טובים בתי נולדה ב8.2.12 אני מתלבטת בין השם שירה לבין השם מיתר שם המשפחה הוא שלם שמי יפעת ובעלי שלומי תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יפעת

ליאת יוגב
    25/02/2012

השם שירה מוכיח על מפה, שלפיה מספר הגורל הינו 6 , צורך באהבה משפחה , הרמוניה , אסתטיקה אמנות , שרות לאנשים ועוד . מול זה , ציר הזוגיות מוכיח על כך שמאד יהיה ברור לה מי נכון לה כבן הזוג שלה , לימים ,
    המפה כולה הינה מפה נשית , רגשית , חברותית , יכולות בכיוון ביטויי , גם כי על אותו מספר שם מלא המוכיח הכישורים , קיים פצע גלגולי התואם לאותו מספר 3 . עלול ליצור בעייתיות , כי מצד אחד קיימים כישורים בכיוון הביטוי , יצירתיות , קלילות וחברותיות , מצד שני , זהו פצע שאליו באה , על פי השם שירה .
    השם יפעת , מוכיח על קושי חברתי תקשורתי משום כך , פחות מומלץ, כמו גם , ציר הזוגיות בעייתי , את מי רוצה כבן זוגה לעתיד .?? ציר קונפליקטי , כל ציר שיש בו קונפליקט מוכיח על חוויות משבריות באותו תחום .
    מבין השמות , ניתן לומר שהשם שיר עדיף על השם יפעת, אך אם קיימות אופציות נוספות , חיזרו לציין אותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שם לתינוקת

יפעת
    25/02/2012

היי אני מתלבטת בין השמות שירה שיר או מיתר השם שלי הוא יפעת שם משפחה הוא שלם תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שם לתינוקת - תגובה

ליאת יוגב
    25/02/2012

מבין 3 האפשרויות , השם שירה - עדיף !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו