בן חדש לי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בן חדש לי
    הדר
    04/03/2012

שלום!
    בני נולד ב-12/2/2012. שם משפחתו: גונר צרפתי. אני רוצה לקרוא לו ארבל. מה דעתך?
    תודות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן חדש לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדר

ליאת יוגב
    04/03/2012

ראשית , מספר הגורל של התינוק הינו 1 , מספר המציין צדדים עצמאיים , יחודיים , יכולת להוביל , להיות מנהיג , או לפחות זהו השיעור שלשמו הגיע , חשוב לאפשר לו היחודיות , כמו גם הפרטיות שזקוק לה לדרכו .
    מול זה , על פי השם ארבל גונר צרפתי , המפה המתקבלת , הינה מפה שיש בה חלקים מאד דינמיים , פעלתניים , מול החלק האחר , שלפיו כלפי חוץ יהיה חשוב לו להיראות , יותר מתון , איטי , אחראי , כמו לראות - מצב של פחות קבלה עצמית , אם חשוב יהיה לו להראות משהו אחר ממי שהוא , סימן שלא תמיד יקבל את מי שהוא .
    כמו כן , צדדים שיש בהם יחודיות , זרימה , מול חשיבה מאד פרקטית , מעשית , מה פתאום ללכת עם הצדדים הילדיים הזורמים , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , פחד מלהיות יותר מדי ילדותי , חייב להציב לעצמי מטרות , מכאן נראה שמי מכם כהוריו , לא תמיד יפרגן לא על הצדדים הילדותיים הקיימים בו ?? האם אתם אנשים מאד פרקטיים , שאפתניים וכו.?
    זהו בעצם ניתוח המפה ומכאן - לשיקולכם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

הדר
    04/03/2012

תודה רבה לך ליאת! קיבלתי בהפתעה את התשובה המפורטת. אני אינני אדם מאוד פרקטי- נוטה לכיוון הרגשי והאמנותי...האם לדעתך, לאור האמור, ייטיב עמו שם המשפחה צרפתי בלבד?
    שוב תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדר

ליאת יוגב
    04/03/2012

כשהתינוק נולד סביר להניח שנולד לשם המשפחה שציינת- גונר צרפתי
    מעבר לכך,השם ארבל צרפתי , לא מתאים, מתקבלת מפה קונפליקטית, רכה מדי כשמדובר בבן .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו