שם לילדה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לילדה
    אימאלה
    03/04/2012

שלום בתי בת שישה שבועות. שמה יעל. כבר עם לידתה היה קשה לנו בבחירת השם בעיקר לי. עד היום אנו מקבלים תגובות כמו זה שם של פעם וכד'. לי השם נראה רציני מעט ואני לא הכי שלמה איתו וממש רע לי עם זה. חברה נומרולוגית אמרה שהשם הוא מס' 2 וזה מייצג תכונות רציניות מאז זה לא מרפה ממני. חשבתי להוסיף יוד ולקרוא לה יעלי בעלי טוען שזה כינוי חיבה ולא שם וזה באמת מעורר תגובות כמו מה יעלי? בקיצור אשמח לעזרה וליעוץ לגבי השם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לילדה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם לילדה - תגובה

חנה עטיה
    03/04/2012

שלום רב,
    השם כבר נבחר ולכן אין הרבה מה לומר, מה גם שלא ציינת את תאריך הלידה ושם המשפחה.
    השם יעל הוא מספר 11/2 - לטעמי ולפי הידע שלי - השם יעל אומר שאת בתת מודע שלך ציפית לילדה שתשתף פעולה, תהיה ילדה טובה, רגישה, נשית, מופנמת, עם שיקול דעת, הבנה ואימפטיה.
    בעזרת תאריך הלידה והשם המשפחה ניתן יהיה לבדוק איזו מפה התנהגותית נוצרת לילדה שלך.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאריך הלידה

אימאלה
    04/04/2012

היי, תודה על התשובה. תאריך הלידה הוא16/2/12. יש לציין שקוראים לה לרוב יעלי, וגם עדיין לא נרשמה בת"ז האם יעלי יכול להיחשב לשם פרטי? חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאריך הלידה

אימאלה
    04/04/2012

היי, תודה על התשובה. תאריך הלידה הוא16/2/12. יש לציין שקוראים לה לרוב יעלי, וגם עדיין לא נרשמה בת"ז האם יעלי יכול להיחשב לשם פרטי? חג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תאריך הלידה - תגובה

חנה עטיה
    05/04/2012

שלום לך,
    רק את קובעת באיזה שם תקראי לבת שלך.
    יעלי = מספר 12/3.
    לא ציינת את שם המשפחה של הילדה.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו