בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    שלי
    06/04/2012

שלום, בתי נולדה ב- 4.4.12 בשעה שתים בלילה. אנו מתלבטים בשמות הבאים: יהל, הילה, נוגה, ליהי.

שם המשפחה הדר.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת - תגובה

חנה עטיה
    06/04/2012

לשלי שלום,
    יעודה של הילדה הינו מספר 13/4 - היא הגיעה לעולם להיות מיסגרתית, משפחתית, פרקטית, מעשית, אחראית, ישרה ופחות רגישה. ה 13 הקארמטי עלול להקשות עליה להגיע ליעודה עד שתלמד להתגבר על השלילי של המספר.
    השם האפשרי הוא יהל - כאשר היעוד הפחות רגיש מוקף במספרי רגש ומוסיף רכות ונשיות למפה.
    היא תציג תדמית שונה ליעודה - רוחב אופקים, חוכמה, מוחצנות, כריזמה, מנהיגות ובתוכה תהא שונה ולכן תצטרך ללמוד לאהוב את מי שהיא אמורה להיות - אישה של בית ומסגרת, משפחה, צניעות, מופנמות וכו'.
    בהצלחה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה

שלי
    06/04/2012

לא ברור לי כל כך האם השם יהל הוא טוב או שכדאי לחשוב על שמות אחרים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ושאלה - תגובה

חנה עטיה
    06/04/2012

לשלי שלום,
    עם השם יהל נוצרה מפה הרמונית לילדה ולכן המלצתי עליו.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו