מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקקרן17/04/2012
שלום ,ביום שישי האחרון 13/4/12 נולד לי בן זכר ראשון בשעה 15:31
אני מתלבטת בין 2 שמות : עדן,אופיר
אשמח לקבל את עזרתכם,תודה,קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא רשמתי שם משפחה
קרן17/04/2012שם המשפחה הוא אוחנה,תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רשמתי שם משפחה - תגובה
חנה עטיה17/04/2012לקרן שלום,
יעודו של ילדך הינו מספר 22/4 - יעודו להיות מסגרתי, משפחתי, מעשי, פרקטי, אחראי, אוהב שגרה ובטחון כלכלי ופחות רגיש. המאסטר ה 22 יוכל לבוא לידי ביטוי בבגרותו בעשיה בגדול, בעסק עצמאי, אומץ וכריזמה. אך כילד האנרגיה הגבוהה הזו עלולה לגרום לו ללחץ ומתח.
לצערי הרב, 2 השמות לא מומלצים ולכן מציעה לחשוב על שמות נוספים.
אופיר - מספר קארמטי 16/7 ביכולות - עלול להקשות עליו בהוצאה לפועל, קושי להיות איכותי ומעמיק, קושי במערכות יחסים. ודברים נוספים.
עדן - היעוד המיסגרתי האוהב שגרה וסדר חנוק עם מספרים קלילים, תקשורתיים, זורמים. זה עלול להקשות עליו להבין ולהגיע ליעודו, מה גם שהוא ילך בתחושה שאין הבנה לצרכים הרגשיים שלו.
לשיקולכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות מומלצים
קרן17/04/2012היי תודה על התשובה המהירה
יש שמות מומלצים לנתונים שרשמתי לך?
תודה,קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות מומלצים - תגובה
חנה עטיה17/04/2012לקרן שלום,
עזרתי יכולה להיות רק בהמלצה על מספר השם.
את השמות רק את תציעי ואני אבדוק איזו מפה התנהגותית נוצרת.
הכנסי לאתר בשם "שם לי" וחפשי שמות במספרי 3, 1, 4, 8
אני אבדוק לעומק כל שם שתציעי ואנסה להמליץ על שם היוצר מפה הרמונית כמה שניתן לילד.
אני לרשותך חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)