מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתנעה19/04/2012
שלום לחנה וליאת,
אני כותבת בשם אחותי שילדה השבוע בשע"ט בת ב-17/4 בשעה 6:40 בבוקר.
שם המשפחה-עווד
הורים-מיכל ודודו
השמות שהיא שוקלת הינם- משי, טליה,אוריה.
תודה ויומטוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה19/04/2012לנעה שלום,
הילדה הגיעה לעולם עם יעוד מספר 8 - יעודה להיות חזקה פיסית, שאפתנית, מצליחה, הישרדותית, מעשית, עם כושר ניהול וארגון ופחות רגישה.
גם יום הלידה הוא מס' 8 - זה אומר ש 50% מהמפה, כל העולם הפנימי הוא מאוד חזק, דינאמי, גברי, נוקשה.
חשוב למצוא לה שם שירכך, יעדן ויוסיף נשיות למפה.
משי - נוצרת מפה מאוד גברית לבת, דבר העלול לגרום לבעיות באינטימיות בבגרותה. וגם מספר קארמטי ביכולות.
אוריה - היעוד סגור עם מספרים חרדתיים וגם קארמטים.
טליה - המפה יחסית הרמונית. השם המועדף מההצעות שלך. אך יש כאן מה שנקרא "שתי פנים לאישיות" - זה אומר, שבחיים מחוץ לבית תהא מאוד קלילה, זורמת, בתנועה, תקשורתית ובחיים האישיים תהא שונה לגמרי. מאוד חזקה, עוצמתית, אולי שתלטנית.
יתכן שכדאי לחשוב על שמות נוספים במספר 1 או 7.
אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שם...אך
נעה20/04/2012היא מאוד רוצה את השם תהל.וכיוון שהוא מספר 3,היא שואלת מה ניתן להוסיף או לשנות.
שוב תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש שם...אך - תגובה
חנה עטיה20/04/2012לנעה שלום,
עם השם תהל נוצרת מפה הנקראת "מפת יתר" - כל המפה אותו מספר חוץ מהתדמית החיצונית. בכל מקרה, לא הייתי ממליצה על מפה כזו כי האדם כל הזמן אותו מספר ואותה אנרגיה וזה בכלל לא קל.
במקרה הספציפי הזה במיוחד לא מומלץ כאשר המספר הינו 8 - מספר גברי, דינאמי, השרדותי, שאפתן, עם שליטה רגשית, סגור רגשית, פחות עסוק בצד הרגשי.
מציעה לחשוב על שמות נוספים.
אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)