היי שוב אני...

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• היי שוב אני...
    נועה
    23/04/2012

כרגע מתלבטים בין גלי למאיה...מה את אומרת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי שוב אני...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי שוב אני... - תגובה

חנה עטיה
    23/04/2012

לנועה שלום,
    גלי - מספר 7 - קארמטי ביכולות. דיס הרמוניה בתחום הקרירה, לימודים, עבודה. בתחום היחסים הקרובים - סגירות רגשית (בונקר רגשי), ובנוסף לכך המפה גברית מדי לבת.
    מאיה - מספר 11/2 ולכן עד כאן בסדר. נוצרת מפת מנהיגות עוצמתית מדי וגם גברית לבת.
    לא מספיק טוב.
    מצטערת.
    מאוד מקוה שתמשיכו לחפש לה שם ואני אעזור לכם ברצון.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופציות

נועה
    23/04/2012

יהל,טליה,ליה,יעל,היא-לי,בר...וזהו נגמרו לי האופציות :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופציות - תגובה

חנה עטיה
    23/04/2012

לנועה שלום,
    יהל, טליה, ליה - מספרי 9 - לא מתאים.
    בר - השם המועדף מהשמות שהוצעו. היעוד השאפתן, חזק, השרדותי, השגי מוקף עם מספרים יותר נשיים ורכים. אך כלפי חוץ היא תקרין את ה 8. היא תקרין עוצמה, מנהיגות, השגיות, שליטה ברגשות.
    בהתנהלות היום יומית שלה היא תהא יותר רכה, עדינה, יצירתית, עם יכולת טיפול ושיתוף פעולה. יש ללמדה ולכוונה להביע רגשות, לעסוק ברגשות, להיפתח רגשית.
    בהצלחה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו