מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוק עם ממצאים בריאותייםטניה27/04/2012
שלום רב!
אני כעת בהריון ראשון שלי בשבוע 28. בשבוע 22 (בסקירה מאוחרת) התגלו שני ממצאים חריגים בעובר והיה חשש להפלת העובר אם היה מתברר כי סובל מתסמונת שכלית או מבעיה בריאותית בריאתו אשר היתה מגבילה את תפקודו בחייו. כעת אנו עדיין במהלך מעקבים אחר מצבו אך ניראה כי נמשיך את ההריון עד סופו וככל הנראה התינוק יוולד ללא סימפטומים המחייבים התייחסות מיידית או קריטית. בשבוע הבא נקבל תשובות של בדיקה גנטית שעשינו באופן פרטי . בדיקה זו אמורה לגלות תסמונות גנטיות אם קיימות.כמו כן, אנו עדיין עוקבים אחר הממצא הריאתי ובתקווה שהלב לא יושפע מהבעיה שבריאה.
שם משפחה: גפר
שמות שחשבנו עליהם: שחר, איתי, עומר, לביא,
לי ולבעלי אין העדפה זהה לבחירת שם . כל אחד מאיתנו מעדיף שם אחר ואני עצמי לא סגורה על שום שם. אני כן מעדיפה שם עם משמעות ורצוי עם 4 אותיות .
המטרה עכשו היא גם למצוא שם שישפר את מצבו הבריאותי וישפר את סיכוייו לחיות חיים טובים. אשמח לשמוע חוות דעתכן המקצועית.
תודה מראש
טוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טניה
ליאת יוגב27/04/2012מקווה בשבילך שהכל יהיה בסדר !
על כל פנים , בבחירת השם לתינוק תאריך הלידה הינו מרכיב מאד חשוב ,
50% מערך מפתו של האדם , זהו תאריך הלידה ,
אוכל רק לומר , שנראה שהשם לביא פחות מומלץ , כמו גם שחר , בשל העובדה שאין אותיות אהוי בשם המלא שמתקבל .
חיזרי להיוועץ לאחר הלידה , חשוב שתנסי להתחבר לשמות נוספים ..
להשתמע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)