מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבן שטרם נולדאתי30/04/2012
שלום לכן,
אני בחודש 8 , הריון ראשון ויש לנו נסיך קטן. אבי נפטר לפני 17 שנה, וחיפשתי שם שיכיל את האותיות של שמו (אבי), במשפחה שלי ישנם כבר אביאל, אביחי.
וחשבתי לקרוא לבני ליאב שיש את האותיות של א-ב-י ובמידה ואקרא לו בשם חיבה ליאבי שזה גם צירוף של לי-אב.
שם המשפחה הינו בן עזרי ורציתי לדעת מה אתן אומרות לגבי השם?
תודה רבה,
אתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת שם לבן שטרם נולד - תגובה
ליאת יוגב30/04/2012כרגע מבלי להתייחס לנתוני תאריך הלידה , כמרכיב של 50% מערך המפה ,
ניתן לראות שהשם ליאב - מקבל שם מלא 13-4 , דבר המוכיח על מצבים של תקיעות וחוסר שביעות רצון בכל הקשור לעשייה . משום כך , לא מומלץ.
נסי להתחבר לשמות נוספים וחיזרי להיוועץ ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה.
אתי30/04/2012אחשוב על שם נוסף, למרות שעצוב לי כי כ"כ התחברתי לשם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם ליאב
מתלבטים01/05/2012היי ליאת,
לפני כשבועיים מתוך מספר שמות שהתלבטנו לגביהם דווקא המלצת על השם ליאב.
האם הניתוח שציינת בתשובתך מעלה הוא לשם עצמו בלבד (ללא שם משפחה תאריך לידה וכו'?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
השם ליאב - תגובה
ליאת יוגב01/05/2012היי אתי ,
קשה לי להאמין שיכולתי לאשר שם שהצירוף המתקבל הינו 13-4 , צירוף קרמטי שהסברתי מדוע לא נכון וכדאי לבחור בו .
צר לי , אם הטעיתי אותך ...אך ברור שהשם לא מתאים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבן שטרם נולד - תגובה
חנה עטיה30/04/2012לאתי שלום,
ליאב בן עזרי.
תאריך הלידה הוא חשוב ביותר ובעצם לא ניתן בלעדיו להמליץ על שם לתינוק שיוולד בשעה טובה.
כרגע אני יכולה להתיחס בצורה חלקית לשם שהצעת.
אומר לך למה הוא לא מתאים:
א. הוא יוצר מספר קארמטי ביכולות 13/4 - זה אומר שהוא ירגיש שהדברים הולכים לאט, שהדברים תקועים, תחושת תסכול בעשיה.
ב. דיס הרמוניה בתחום הקרירה, לימודים, עבודה - זה אומר שעלול להיות קושי בבחירת מקצוע שיתאים גם לשאיפות וגם ליכולות.
מציעה לחשוב על שמות נוספים ולפנות לאחר הלידה.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)