מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לשנות את השם?קרן14/02/2008
שלום רב,
ביתי נולדה ב 24.3.07 ואני לא בטוחה שהשם שנתנו לה עושה לה טוב
שמה ליאור (כל הזמן קוראים לה ליאורי) שם נוסף שי
אני קרן דרורי לשעבר כהן ת.ל 11.5.76 בת למלכה
בעלי עוזי דרורי ת.ל 18.12.73 בן לאסתר דליה
אנא אנא עזרתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן שלום
ליאת יוגב14/02/2008השם ליאור נבחר , ואין שאלה , רק אנסה להסביר מה המשמעות בצירוף תאריך הלידה
ובכן מספר הגורל של ביתכם הוא 3 מום לידה 6 , כאשר זהו צירוף של מספרים מאד רגישים ,
ה- 3 צורך בביטוי ולהשאר י ל ד ה , יש משהו הדורש מהילדה יתר לקיחת אחריות בהמשך הדרך ,
מול הצד הילדי והרגיש שקיים בה . מול זה צדדים מאד יחודיים אבל מרגישה שמחוייבת להיות משפחתית ביתית ואחראית מאד . אז אם מה ללכת אם הצדדים היחודיים שבי , הכאן ועכשיו או כל הזמן בהתחשבות בכמה חשוב להיות ילדה טובה .
זיכרו לתת לה לבטא את עצמה לחבר אותה לשמחה לביטוי ויצירתיות . בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לגבי ביתי היקרה ליאור
קרן17/02/2008סליחה שרק עכשיו אני מגיבה, מצטערת על הבורות אך לא כ"כ הבנתי את תשובתך
הענין הוא שהיא נורא רגישה למחלות למרות שהנקתי עד לא מזמן היא המון חולה ונורא רגישה
וגם מבחינה מוטורית לא מפותחת כ"כ , קצת עצלנית
אבל טפו טפו ילדה טובה ומקסימה ומקור האושר שלנו
השם הנוסף הוא שי, האם כדאי לשנות למשהו אחר כדי לחזק אותה?
אני מודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקרן
ליאת יוגב18/02/2008מה לא הבנת מתוך תשובתי ? פרטי , כדי שאוכל להשיב לך, אני מצטערת , אבל לא ברור לי מדוע ההתפתחות איטית יותר , והרגישות שתיארת ,
יכולה לחשוב שהצירוף , ליאור = ל שי =ש דרורי = ד ביחד נותן לשד , כמו המושג לשד עצמותי , האם קיים קושי מבחינה פיסית ??
התקשרי 052-3431920 ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)