מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןגילה19/05/2012
שלום וברכה
ילדתי ב 9/5 בן בשעה 16:19
אשמח עם תעזרי לי בהכוונה לשם ראשון. שהשם השני הוא "יהודה"
אלה השמות:עידן, אדם , אוראל, ליאור, עומר,
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה
גילה19/05/2012שם המשפחה הוא שפשא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שם משפחה - תגובה
ליאת יוגב19/05/2012ראשית , מספר הגורל של התינוק הינו 1 , מספר המוכיח על צדדים עצמאיים יחודיים , פרטיים , מובילים , מקוריות ועוד מול זה , השם היחיד שיוצר הרמוניה עם מספר הגורל אליו נולד התינוק הוא עומר , אך חשוב לציין שהשם עומר יוצר מפה מאד פרטית ואינדבדואלית , צורך בפרטיות יתר , פחות צדדים חברותיים כמו גם מפה עצורה רגשית , גם כי כלפי חוץ , חשוב יהיה לו להיראות יותר חברותי , אך הדבר מוכיח גם על פחות קבלה עצמית , כי אם מי שאני - אדם מאד נוקשה , אינדבדואליסט ,אך לא כך חשוב לי להראות לעולם, כרושם , מכאן שלא תמיד מקבל עצמי .
כל שאר השמות יוצרים מפות קרמטיות וקונפליקטיות ובעייתיות במיוחד ,
הערה חשובה , חשוב קודם לבחור השם הראשון ורק אז לבחון האם השם השני , במקרה זה יהודה , מתאים לכל המרכיבים ,
אם למרות כל שנכתב מתאים לכם להחליט על השם עומר , רק אז נבחן האם השם יהודה מתאים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
גילה19/05/2012אשמח עם תתני לי את הכוונה של שמות עם את יכולה ונבחר!!
עם לא נבדוק אפשרויות נוספות (שמות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות
גילה19/05/2012יש לי שמות נוספים אשמח עם תבחני לי אותם בבקשה....(:
נדב, אריאל, עידו, מאור, אושר, דניאל, לידור, נועם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמות - תגובה
ליאת יוגב19/05/2012אין ספק , שמבין השמות הנוספים שהצעת , השם אושר , נראה כמתאים ביותר , המפה המתקבלת הינה מפת מנהיגות ,צדדים שאפתניים ,השגיים , תוך יכולת עשייה בגדול תוך נתינה והבנה , גם אם קיימים חלקים מאד פרטיים ובכל זאת - נפלא !!
באם מחליטים לבחור בשם זה , חשוב לא להוסיף השם יהודה , פשוט אין צורך , כי הצירוף המתקבל על פי השם אושר , יוצר צירוף ממוזל ונפלא בכל היבט .
גם השמות האחרים נבחנו , אך בכל אחד מהם נוצרת בעייתיות , אם בעובדה שקיימים צירופים קונפליקטיים , או קרמטיים , (קרמה = חוב מגלגולים קודמים היוצר קשיים גם בחיים אלה) .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
גילה20/05/2012חשוב לנו השם יהודה ( שמו של חמי )
בכל זאת??? נראה לך שאפשר להוסיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
היי - תגובה
ליאת יוגב20/05/2012מוזמנת לדבר איתי , אנסה להסביר לך המשמעות של הוספת השם ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)