התיעצות בבחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התיעצות בבחירת שם
    מיטל ערבה
    25/05/2012

היי שמי מיטל , בתי נולדה ב-19.5 יום שבת לפני כשבוע. מחפשת שם מתאים ולא כל כך מצליחה להתחבר לשם ספיציפי . לעומת זאת בעלי נדב מתעקש על השמות שי-לי או ענהאל - אני פחות . אשמח לשמוע דעתכן... עצתכן -שם המשפחה ערבה.
    תודה מראש
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התיעצות בבחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השעה 24:30

מיטל ערבה
    25/05/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התיעצות בבחירת שם - תגובה

חנה עטיה
    25/05/2012

למיטל שלום,
    יעודה של ילדתך הינו מספר 11/2 - זה אומר שהיא הגיעה לעולם להיות רגישה, נשית, פגיעה, עדינה, זוגית, מתחשבת, משתפת פעולה, מופנמת ועוד. ה 11 יוכל לבוא לידי ביטוי בבגרותה בהדרכה ורוחניות.
    לגבי בחירת השם - חשוב שהאם היא זו שתציעה שמות לילדה וגם תאהב את בחירתה.

שי לי - הקו המרכזי יעוד - יכולות מאוד הרמוני. בית, משפחה, טוב לב, נתינה, נשיות, פשרנות. אך בחשיבה יושב מספר אינדיבידואליסט, שלא תמיד יאהב לראות את הנשיות והרכות הזו - זה נקרא "פחד מאיבוד שליטה". פחד להסתכל פנימה ולראות מי שאני אמורה להיות.
    ענהאל - נוצרת מפה מאוד קונפליקטית לילדה כאשר היעוד מול היכולות מאוד דיס הרמוני - דבר העלול ליצור משברים בחיים, בעיה בבטחון העצמי ובגיבוש האישיות.
    מציעה לחשוב על שמות נוספים.
    היכנסי לאתר בשם "שם לי" וחפשי שמות במספר - 6 או 8. זה לא אומר שכל שם שתציעי יתאים למפה.
    בהצלחה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו