בחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם
    אלכס
    04/06/2012

בעזרת השם, תאריך הלידה המשוער שלי הוא סוף יולי, אנחנו מתבלטים בין השם אביגייל לענבל, אני יודעת שאת צריכים תאריך לידה מדויק אבל סתם מתעניינת כרגע מה יש לכם להגיד, תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת שם - תגובה

ליאת יוגב
    04/06/2012

צרפי שם המשפחה של התינוקת , כדי שאפשר יהיה להשיב חלקית על שאלתך !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צירפתי

נטלי
    05/06/2012

רוקח :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צירפתי - תגובה

ליאת יוגב
    05/06/2012

שני השמות יוצרים בעייתיות , גם צירופים קונפליקטיים , גם מספרים קרמטיים .
    קרמה = חוב מחיים קודמים דבר היוצר קשיים גם בחיים אלה ..
    נסי להתחבר לשמות נוספים עד הלידה ..
    להשתמע לאחריה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה ושמות אחרים

אלכס
    06/06/2012

כל כך חבל, מאד התחברנו לשמות האלה, האם תאריך הלידה בכל זאת יכול לשנות או שהם פשוט לא מתאימים? :(
    יש לנו עוד כמה שמות ברשימה שפחות אהבנו אבל והם: אמה, מיתר, לחן, זמר, צליל או שיר (כתבתי לך לפי סדר העדפות), נשמח לשמוע את דעתך עליהם.
    יש לך עוד רעיונות לשם? כבר שמונה חודשים אנחנו חוקרים אתרי שמות ופשוט לא מוצאים משהו שמוצא חן בעינינו, אולי את תדעי כי את נחשפת לשמות יותר מאיתנו, השאיפה היא למשמעות יפה והעדפה לשם כמה שיותר בינלאומי, כמו שאת רואה לא מצאנו משהו שעמד בדרישות שלנו חוץ מאביגיל.
    אם זה גם עוזר, לאימא (לי) קוראים אלכסנדרה ולאבא אייל :)
    תגידי בבקשה, אני יודעת שזה פורום לבחירת שם התינוק, אבל האם אני יכולה לשאול אותך על השם שלי ולצרף תאריך לידה ושם משפחה קודם סתם מתוך סקרנות? אם לא אז לא, רק שואלת :)
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה ששכחתי להוסיף

אלכס
    06/06/2012

לפני כשנה נפטר אדם שהיה מאד חשוב לי, בלידתו קראו לו יוסף אבל בגלל איזה סיפור משפחתי, שינו לו את השם לסניה (SENIA), לא בתעודת זהות אלא פשוט החליטו והתחילו לקרוא לו כך.
    לא מזמן נולדה לדוד שלי ילדה והוא קרא לה על שם אותו האדם, יוספה.
    ובכל זאת, אני מרגישה שמאד הייתי רוצה לקרוא לילדה שלי גם על שמו אבל פשוט לא מוצאת משהו שנשמע לי מתאים או דומה, לשם יוספה מלכתחילה לא התחברתי כי מרגיש לי שהשם הזה פחות נפוץ ויכול להיות ללעג בבית הספר.
    ושוב, בגלל שאת נחשפת להרבה שמות, אולי יהיה לך רעיון לשם שמתאים או דומה? אולי יהיה לנו קליק עם השם שתציעי, אני מאד מקווה :)
    והאם זה מביא מזל רע לקרוא למישהו על שם מישהו שנפטר? והאם מותר לעשות את זה עם כבר קראו למישהו על שמו? שוב תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שתי שמות שחשבנו עליהם

אלכס
    06/06/2012

ליר או לירי, נשמח לשמוע דעתך, סליחה עם אני מציקה, זה נושא שאנחנו חוקרים מאז תחילת ההיריון ועכשיו עוד מעט הלידה ועוד לא הגענו למשהו שהרגשנו שזה השם הנכון :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלכס

ליאת יוגב
    06/06/2012

ראשית , אין אצלי מאגר של שמות ,הדרך הטובה ביותר להכנס לאתר "שם לי" ולהיעזר בו .
    שוב , מאחר ואין ידיעה לתאריך הלידה , כל שם שאומר כאפשרי - לא סופי , השמות אמה , לחן , זמר , ולירי אפשריים , היי בקשר לאחר הלידה להתייעצות מדוייקת !!
    נכון שלא לבחור שמות על שם אדם שנפטר בטרם זמנו .
    אם תרצי להיוועץ לגבייך , מוזמנת לכתוב לי למייל .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו