מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השם נוינטע13/06/2012
אני ובעלי מאוד אוהבים ורוצים לקרוא לתינוקת בשם נוי
אנחנו צריכים לעבור ניתוח קיסרי בין התארכים 23.7 - 10.8 מהו היום המתאים ביותר ללדת בכדי שהשם הנ"ל יתאים מבחינה נומורלגית במידה ויש מספר תארכים מתאמים נשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם משפחה הראל
נטע13/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה הראל - תגובה
חנה עטיה13/06/2012שלום נטע,
נוי הראל - בלי קשר לתאריך הלידה, השם נוי הראל יוצר מספרים קארמטים גם בחשיבה וגם ביכולות ולכן מאוד לא מומלץ.
לגבי תאריך לידה מועדף - 24.7, 27.7, 30.7, 2.8, 5.8.
חישבו על שמות נוספים עד הלידה ואז ניתן יהיה לבדוק איזה שם יוצר מפה הרמונית לילדה.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספרים קארמטיים? מה אני מפספסת?
נטע14/06/2012נוי זה 3 הראל זה 2 יחד זה 5 מה לא טוב בזה?
אני מכירה מלא אנשים שהשם + המשפחה נותן 5
מה אני מפספסת פה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספרים קארמטיים? מה אני מפספסת? - תגובה
חנה עטיה14/06/2012שלום לנטע,
יפה שאלת ואענה:
נוי = 3
הראל = 11/2 (מספר מאסטר שלא מצמצמים)
ביחד = 14/5 - (קארמטי שלא מצמצמים) - ז"א השם המלא קארמטי - אלה היכולות הנרכשות של האדם. כאשר המספר קארמטי יש קושי לממש את היכולות, ועלול לבוא לידי ביטוי השלילי של המספר.
גם בחשיבה (אותיות אהו"י) יוצא מספר קארמטי 13/4 - קושי בחשיבה, קושי בקבלת החלטות נכונות, נעילות מחשבתית.
מה גם שה 13/4 - וה 14/5 - הקשר ביניהם הינו דיס הרמוני - זה אומר קושי בתחום הקריירה, עבודה ולימודים.
את לא מפספסת, אלא צריך ללמוד במשך שנים לעומק נומרולוגיה ולהבין את מורכבות המפה.
מספר 5 הוא נהדר כמו כל המספר, אך השאלה היא עם איזה מספר הוא בקשר בכל תחום בחיים.
מספר קארמטי תמיד לא מומלץ - כי האדם כבר מגיע לחיים עם קושי, ואם את כבר מתייעצת, בודאי לא אמליץ על מספר קארמטי.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)