מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השם עמיתרלי חיים16/06/2012
שלום..
בני השם נולד ב-8.5.12 התייעצנו איתך לגבי השם עמית...
אמרת שאת לא ממליצה, מכיוון שזה יוצר מפה נשית...
בכל זאת, קראנו לו עמית.. זה השם שהכי אהבנו! והכי התחברנו אליו! אני בטוחה בהחלטה שלנו לקרוא לילד עמית. אבל זה קצת מטריד אותי מה שאמרת לגבי המפה הנשית. ברצוני לקבל חיזוק ממך ולדעת שלשם הזה יש צדדים טובים..
בכל זאת אני בטוחה שאדם גם עושה את השם ולא רק השם את הבנאדם. קראנו לו עמית בגלל שהוא נולד אח/חבר לאחיו הגדול, ורצינו לדעת שהוא יהיה שווה בשווה לאחיו הבכור. את רואה עוד דברים חיובים שיכולים לחזק אותי בשם שבחרנו. אני אודה לך מאוד. הברית התקיימה רק ב-28.5.12 (היה בפגייה) אבל כנראה שזה עדיין מטריד אותי. אשמח לתשובה תודה רלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם עמית - תגובה
חנה עטיה16/06/2012לרלי שלום,
קראי את דברי הקודמים - השם עמית יצר מפה מאוד הרמונית לילד.
השם עידו - ההצעה הנוספת שלכם גם יצר מפה מאוד הרמונית לילד.
השם עמית הוא בחירתך שלך, הכי חשוב שתאהבי את השם, תתחברי לשם כי השם הוא מהתת מודע שלך.
כנראה רצית ילד חכם, בוגר, רציני, חוקר, מעמיק.
בשם עמית - יש שילוב נהדר של יצירה, קסם אישי, חברותיות, רגישות, רכות, פתיחות, מוחצנות וכו'.
בגלל שהמפה מאוד רגשית ציינתי שהיא נשית.
יחד עם זאת בתוכו הוא חזק, עוצמתי ומנהיג (הקשר יום לידה - יעוד).
שמרי על נפשו, אפשרי לו לעשות דברים בדרכו שלו.
מאחלת לך הצלחה רבה בגידולו.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)