מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מציאת שם לביתי שנולדה לפני שבועייםדקלה18/02/2008
שלום לך,
נולדה לי תינוקת ביום 05.2.08 בשעה 13:50 בצהריים ביום שלישי ואני ובעלי (רפי)מתלבטים בין כמה שמות .
אשמח אם תוכלי לעזור לנו בבחירת השם המתאים לפי הנומרולוגיה אציין כי שם המשפחה הוא גוילי
השמות הם :
1.אגם
2.ספיר
3.אמבר
4.עדן
5.ליאן
6.לירז
אודה לתשובתך המהירה
לילה טוב
תודה מראש
דקלה גוילי (האם)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדקלה שלום
ליאת יוגב19/02/2008מבין השמות שהצעת , השם המועדף הוא א מ ב ר , וזאת מאחר ונוצרת מפה מאד אנרגטית פעלתנות מידה של חופש , שאפתנות יכולת הסתגלות טובה וזרימה חברה ופתיחות ,
אפשרות נוספרת היא א ג ם ספיר שני השמות מאד דומים , בכך שנוצרת מפה מאד דומה אלא , שאותיות השם א ג ם טובות יותר ולכן זו אופציה טובה יותר ,
עדכנו אותי מה החלטתם , אשמח לדעת , ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא כך כך הבנתי
דקלה19/02/2008אם יש אפשרות לשמות נוספים , אולי יש לך רעיון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שאלה
דקלה21/02/2008איזה ערך נורמולוגי צריך להיות על מנת שהשם יתאים לתאריך הלידה ולשעת הלידה ולשם משפחה
להזכירך :
נולדה ב 05.02.08 בשעה 13:50 בצהריים
שם משפחה גוילי
שם אם - דקלה
שם אבא - רפי
איזה שמות יש לך להציע ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדקלה
ליאת יוגב21/02/2008נתת לי רשימה של שמות , הרעיון נהדר , אני פחות זו שבוחרת או מייעצת איזה שם לבחור
ולכן , אם תעלו עוד אפשרויות הציגו אותם ואענה לכם , האם מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)