שאלה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שאלה
    גלית
    21/02/2008

שלום ליאת,

אני מחפשת שם לבני שנולד ב16/02/2008 (שעה 15:00 )
    שם משפחתנו- כהן

ברצוני לדעת האם בבחירת השם צריך להיות קשר אך ורק לתאריך הלידה ולשם המשפחה
    או שצריך להיות גם קשר בין שמות ההורים והאחים לשם הנבחר (מבחינת האותיות שמרכיבות את השם)

תודה,

גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלית

ליאת יוגב
    21/02/2008

כדי לייעץ בבחירת שם , כל מה שצריך זה שם משפחה , תאריך לידה ואפשרויות של שמות , שאני היא זו שעוזרת להחליט מה מכולם טוב יותר ..
    אין לי כל סיבה לקבל גם את שמות ההורים , למרות שלאורך הדרך , אנשים מוסרים לי פרטים אלה ,
    אין צורך , ותודה על השאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

גלית
    22/02/2008

כלומר-ואני ממשיכה את שאלתי...אין בעיתיות בכך ששמות האחים במשפחה מכילים את אותן האותיות???

תודה

גלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלית

ליאת יוגב
    23/02/2008

אין כל קשר בבחירת שם לתינוק ביחס לאחיו , כל מפה נבדקת לגופה , שוב בהתייחסות השם המלא ותאריך הלידה , אלה הנתונים היחידים שצריך כדי לבחור נכון ... חשוב שלא יהיו קונפליקטים במפה , בין מספרים ,חשוב שהמפה תהיה על כמה שיותר הרמונית ועוד ועוד . תודה על שאלותיך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ליאת

גלית
    26/02/2008

קודם כל תודה על האינפורמציה שנתת לי
    בני ליאם נולד בתאריך 16.2.08 (שעה 15:00 )
    רציתי לדעת דעתך על השם שנתנו לו.
    שם משפחתנו: כהן
    (אבא-יניב, אמא-גלית, והאחות-מאי)

שוב, המון תודה

גלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגלית

ליאת יוגב
    26/02/2008

הצירוף של השם ליאם כהן , ע"פ תאריך הלידה שציינת , מראה שמדובר בילד מאד מיוחד , צדדים אינדבדואליסטיים , מצד אחד צד של פרטיות באופן מיוחד , מצד שני חברותיות זרימה תקשורת
    מי שיכיר אותו מבחוץ לא תמיד יכיר מבפנים , כלומר , כלפי חוץ , יראה הרבה יותר קליל וזורם מול החלקים היותר מרוחקים מבפנים, החברה היא ה"מבחוץ" והבית הוא הפנים " ,
    כאשר אפשר לראות צדדים זורמים במיוחד , כאן ועכשיו , מול חלק של שיקול דעת ובדיקה לפני שיוצא לדרך , לכאן ולכאן ... מקווה שקיבלת תמונה משקפת , לגבי בנך - ליאם .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לליאת

גלית
    26/02/2008

תודה על התגובה.
    לא כ"כ הצלחתי להבין מתשובתך האם השם מתאים לתאריך הלידה
    האם כדאי להוסיף לילד שם שני?(ואיזה שם???)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלית

ליאת יוגב
    28/02/2008

ראשית , השם ליאם כהן בצירוף הנל"ל לא צריך להוסיף עוד שם , מעבר לכך , אני פחות אוהבת לציין טוב או רע , אלא יותר ובעיקר , מה המשמעות של הבחירה שנעשית ע"י והשיקול הוא שלכם ,
    כאשר ממילא לא נתתם אופציות של שמות נוספים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו