מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלהגלית21/02/2008
שלום ליאת,
אני מחפשת שם לבני שנולד ב16/02/2008 (שעה 15:00 )
שם משפחתנו- כהן
ברצוני לדעת האם בבחירת השם צריך להיות קשר אך ורק לתאריך הלידה ולשם המשפחה
או שצריך להיות גם קשר בין שמות ההורים והאחים לשם הנבחר (מבחינת האותיות שמרכיבות את השם)
תודה,
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
ליאת יוגב21/02/2008כדי לייעץ בבחירת שם , כל מה שצריך זה שם משפחה , תאריך לידה ואפשרויות של שמות , שאני היא זו שעוזרת להחליט מה מכולם טוב יותר ..
אין לי כל סיבה לקבל גם את שמות ההורים , למרות שלאורך הדרך , אנשים מוסרים לי פרטים אלה ,
אין צורך , ותודה על השאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
גלית22/02/2008כלומר-ואני ממשיכה את שאלתי...אין בעיתיות בכך ששמות האחים במשפחה מכילים את אותן האותיות???
תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית
ליאת יוגב23/02/2008אין כל קשר בבחירת שם לתינוק ביחס לאחיו , כל מפה נבדקת לגופה , שוב בהתייחסות השם המלא ותאריך הלידה , אלה הנתונים היחידים שצריך כדי לבחור נכון ... חשוב שלא יהיו קונפליקטים במפה , בין מספרים ,חשוב שהמפה תהיה על כמה שיותר הרמונית ועוד ועוד . תודה על שאלותיך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי ליאת
גלית26/02/2008קודם כל תודה על האינפורמציה שנתת לי
בני ליאם נולד בתאריך 16.2.08 (שעה 15:00 )
רציתי לדעת דעתך על השם שנתנו לו.
שם משפחתנו: כהן
(אבא-יניב, אמא-גלית, והאחות-מאי)
שוב, המון תודה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגלית
ליאת יוגב26/02/2008הצירוף של השם ליאם כהן , ע"פ תאריך הלידה שציינת , מראה שמדובר בילד מאד מיוחד , צדדים אינדבדואליסטיים , מצד אחד צד של פרטיות באופן מיוחד , מצד שני חברותיות זרימה תקשורת
מי שיכיר אותו מבחוץ לא תמיד יכיר מבפנים , כלומר , כלפי חוץ , יראה הרבה יותר קליל וזורם מול החלקים היותר מרוחקים מבפנים, החברה היא ה"מבחוץ" והבית הוא הפנים " ,
כאשר אפשר לראות צדדים זורמים במיוחד , כאן ועכשיו , מול חלק של שיקול דעת ובדיקה לפני שיוצא לדרך , לכאן ולכאן ... מקווה שקיבלת תמונה משקפת , לגבי בנך - ליאם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
גלית26/02/2008תודה על התגובה.
לא כ"כ הצלחתי להבין מתשובתך האם השם מתאים לתאריך הלידה
האם כדאי להוסיף לילד שם שני?(ואיזה שם???)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ליאת יוגב28/02/2008ראשית , השם ליאם כהן בצירוף הנל"ל לא צריך להוסיף עוד שם , מעבר לכך , אני פחות אוהבת לציין טוב או רע , אלא יותר ובעיקר , מה המשמעות של הבחירה שנעשית ע"י והשיקול הוא שלכם ,
כאשר ממילא לא נתתם אופציות של שמות נוספים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)