שלום

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שלום
    .....
    24/02/2008

שלום לפני מלא זמן סיפרו לי ששם יכול לשנות גורל וכו'
    אז רציתי לדעת האם שמי מתאים לי
    לאימי קוראים אלכסנדרה לאבי קראו מיכאל ואני מרינה ונולדתי ב 13.2.92
    רציתי לדעת מה השם אומר עליי והאם הוא מתאים לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרינה שלום

ליאת יוגב
    24/02/2008

חשוב לי לדעת בתשובתי מהי מפתך הראשונה בשפה בה נולדת , כלומר נראה לי שלא נולדת בארץ ואם כך צריך לבדוק השם ע"פ השם שאליו נולדת , שם מלא ,ואז כמובן להתייחס גם לתאריך הלידה ,
    לא ציינת מהו שם משפחתך הנוכחי , כדי שאומר האם תואם לכל המפה , הוסיפי זאת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום :)

.....
    25/02/2008

אכן לא נולדתי בארץ שמי מרינה ושם המשפחה גלדקי וזה השם שהיה לי מאז ומתמיד רציתי לדעת מה הוא אומר עליי ואם הוא מתאים לי ואני מזכירה שנולדתי ב 13.2.92 באוקראינה תודה מראש :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרינה

ליאת יוגב
    26/02/2008

לא חשבתי ששמך שונה , אלא שהשם מרינה ברוסית יכול לתת ערך מספרי שונה מזה שבעברית ,
    על כל פנים צירוף המספרים שנוצר בעברית , גורל 9 יכולת הבנה נתינה , רצון לבגדול , סוג של בגרות שקיימת במפה עם מידה רבה של אידיאליסטיות , אבל גם יתכן , לפחות ע"פ המפה בעברית שקיימות חרדות , פחדים ,
    מה שבאת ללמוד כשיעור ה-9 שזהו מספר כל צמצום תאריך הלידה שלך , לראות הדברים בתמונה הכוללת שלהם , לא להכנס לפרטים , לדעת להתעלות , וכן לש ח ר ר , ככל שתדעי זאת תנצחי בדרך , כלומר לשחרר ממקום של אמונה , שהכל מסתדר ... האמיני לי גם אני 9 בגורל , בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.מרינה :)

.....
    28/02/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו