מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הוספת שם שני לתינוקתאביגיל01/09/2012
שלום רב,
רציתי להתייעץ לגבי הוספת שם שני לתינוקת שלי. אני מרגישה שחסר לה עוד משהו בשם.
קוראים לתינוקת ליה בריל, היא נולדה ב-15 למרץ 2012.
חשבתי להוסיף לה את השם "מיכל". או אם יש לך הצעה לשם אחר?
ובטח אקרא לה בשתי השמות לפעמים.
האם זה כדאי?
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אביגיל
ליאת יוגב02/09/2012לשאלתך על הוספת שם לתינוקת , קיימות שתי גירסאות , האחת האומרת שנכון יהיה להוסיף שם פרטי נוסף שיתן ערך גימטרי 1 , זאת כדי ליצור צירוף מזלי יותר למי שנולדה ביום לידה 6 וגורל 5 , מיכל נותן 1 , משום כך , הצעתך יכולה להיות נכונה .
בשעתו למדתי אצל נומרולוגית שלטענתה , למי שיש גורל 5 ושם מלא 9 ,על פי ליה מיכל בריל, עלול ליצור מצבים של חיפוש , כמו גם , בעיות לב ריאות . משום כך , לא נכון יהיה להוסיף , לפי אותה תיאוריה השם מיכל מיותר.
על פי השיטה שאני למדתי , החשיבות היא בבחירת השם הראשון שאליו נולדה .
ואם כך , המפה המתקבלת , מצד אחד מספרים רכים נשיים , חברותיים , מול מצבים של נוקשות רבה , שתקלוט מהסובבים אותה , דרישות למצויינות ,
אם כך , כל שאוכל לומר , דאגו להפגיש את התינוקת עם חוויות , ריגושים , אפשרו לה מידה של חופש , הפנו אותה לספורט או ריקוד .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)