מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בהוספת שם לתינוקתדינה ברכה10/09/2012
שלום רב,
ב-16 למאי נולדה לי תינוקת. נתתי לה שם איה.
לי קוראים דינה. חיי היו דיי קשים עד שלפני 12 שנה הוספתי שם ברכה בהמלצת הרב. אז הרגשתי שינוי חיובי וחיי התשנו לטובה. גם לבני הבכור נתתי שם שני מהתנ"ך.
בינתיים אני מתקשה למצוא שם שני לבתי איה. לאחרונה קבלתי תחושה בטוחה שעליי לתת לה את אותו השם השני שיש לי - ברכה.
האם אני צריכה ללכת אחר התחושות שלי? האם זה נכון? האם השם הזה מתאים לה, יעזור לה? האם תהיה לכך השפעה על הקשר ביניינו (הנושאות את אותו השם)?
אודה מאוד לעזרתכם והמלצתכם!!
בברכה,
דינה ברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עזרה בהוספת שם לתינוקת - תגובה
ליאת יוגב10/09/2012דינה, האם ניתן להבין ששם משפחתה של התינוקת הינו - ברכה ?
במידה ואכן כך , נכון להוסיף לביתך איה שם פרטי שערכו הגימטרי הוא 7 , כדי ליצור שם פרטי 5 ,שם המתחיל באות נ או ר , חפשי שמות כאלה באתר -"שם לי" לדוגמא השם רותם יכול להתאים כאן .או כל שם אחר שאוהבת .
לצירוף 7 יום לידה 8 מספר הגורל , נכון ליצור שם פרטי 5 ,
מאחר ואיה = 7 , נוסיף 7 ויווצר שם פרטי 5 ,
בפני עצמו - המפה של איה ברכה, הרמונית , כאשר המספרים מוכיחים על נוקשות מול מידה של התרככות פשרנות וחברותיות .
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיה
דינה ברכה10/09/2012ליאת,
תודה רבה לך על תגובתך.
אני מצטערת שאולי לא הסברתי את עצמי נכון.
שם משפחה שלנו הוא קטנוב. שם מלאה של התינוקת כרגע הוא איה קטנוב ו שלי דינה ברכה קטנוב.
חשבתי להוסיף לה את אותו השם השני שיש לי כלומר ברכה וכך תהיה דינה ברכה קטנוב.
בברכה,
דינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
איה - תגובה
ליאת יוגב10/09/2012לשאלתך , נכון יהיה להוסיף שם פרטי שמתחיל באות פ או ס , כשהערך הגימטרי הינו 4 , השם ברכה כשם שני לא מתאים במקרה הנ"ל .
חפשי באתר שנקרא - שם לי ,
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)