מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבתאורית16/09/2012
שלום.
נולדה לנו בת ב 30.8.12 בשעה 10:10
שם משפחה: מושקוביץ
מתלבטים בין השמות: מיכל שירה ורוני.
נשמח לשמוע לדעתך
בברכה,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לבת - תגובה
חנה עטיה17/09/2012שלום לאורית,
יעודה של הילדה הינו מספר 16/7 - יעודה להיות איכותית, בוגרת, חכמה, מעמיקה, רצינית, אינדיבידואליסטית וכו'.
ה 16 הקארמטי עלול להקשות עליה להגיע אל היעוד עד שתתגבר על השלילי של המספר - פחדים וחרדות נטישה, קורים דברים וכו.
מאוד חשוב למצוא לה שם שירכך ויוסיף נשיות למפה.
אומר שאף אחד מהשמות אינו יוצר מפה הרמונית לילדה ואסביר:
מיכל - הדיס הרמוניה הבולטת ביותר היא בתחום בחירות הלב. 5 מול 7. בחשיבה יושב מספר קליל, פקח וזורם עם שאיפה לחופש תנועה וחוויות. צרכי הלב והנשמה הם בדיוק ההיפך - לאדם רציני, עמוק, איטי יותר חכם.
שירה - נוצרים מספרים קארמטים (נוסף ליעוד) גם ביכולות וגם בחשיבה וגם אובר מספר 7 - מאוד לא מומלץ.
רוני - נוצר מספר קארמטי 19/1 ביכולות - שוב קושי להביא לידי ביטוי את היכולות של הובלה, עסק עצמאי וכו' ודברים נוספים.
מאוד ממליצה לחשוב על שמות נוספים לילדה.
אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבת
אורית19/09/2012ראשית תודה על תשובתך המהירה.
נשמח אם תוכלי בהמשך לתשובתך לתת לנו מס' דוגמאות לשמות שיהיו טובים לתאריך הלידה של הילדה.
בתודה מראש,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבת - תגובה
חנה עטיה19/09/2012לאורית שלום,
אני יכולה להציע להיכנס לאתר בשם "שם לי" ולחפש שמות במספרים - 7, 1
אך זה ממש לא אומר שכל שם שתציעי יתאים.
את השמות רק את יכולה להציע ואני אבדוק איזו מפה נומרולוגית נוצרת.
יש לבדוק לעומק פרמטרים שונים לפני שאני ממליצה על שם מתאים לילדה.
אני לרשותכם[
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם
אורית20/09/2012קשה לנו לבחור שם בערך הנומרולוגי שהצעת.
האמת שאנחנו מאוד אוהבים את השם מיכל, ונראה לנו שהוא גם מתאים לילדה לפי איך שאנחנו רואים אותה.
כמה בעייתי זה? הרי לא כל המפות הן הרמוניות באופן מושלם?
האם השם מיקה זה יותר טוב?
מה לגבי השם שרון אילה תמר- שמות שאנו פחות מתחברים אך מופיעים בערך הנומרולוגי שהצעת?
שוברים את הראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם - תגובה
חנה עטיה20/09/2012לאורית שלום,
לגבי מיכל - כבר הסברתי - קושי משמעותי ביותר בכל נושא בחירות הלב והיחסים הקרובים. כל העולם הפנימי שלה עם עצמה - יוצר כאן בלגן, בלבול עד כדי איבודי שליטה בתחום הזה - לכן שם זה מאוד לא מומלץ.
אם הייתה נוצרת מפה סבירה בוודאי הייתי מציינת זאת.
כפי שהסברתי היעוד כאן הוא לא פשוט ולכן במיוחד חשוב לתת לה שם טוב למען יהיו לה חיים טובים כמה שניתן.
מיקה - מספרים קארמטים מסביב - לא מומלץ.
השם האפשרי אילה - היעוד מוקף במספרים נשיים ורגשיים ומוסיף לילדה רוך ורגישות. יחד עם זאת יש להבין שהיעוד האינדיבידואליסט מוקף במספרים מסגרתיים ולכן היא תלך בתחושה שלא תמיד מבינים את עולמה העמוק והמיוחד. יש הרבה לשוחח איתה על רגשותיה ולהעלותם על פני השטח.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
אורית21/09/2012מצטערת על ההפרעה,
מה לגבי השם תהל כשם יחיד?
ומה לגבי תהל כשם שני לשם מיכל?
בתודה מראש,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת - תגובה
חנה עטיה21/09/2012לאורית,
שם שני ניכנס לחישוב המפה רק אם הוא בשימוש ביום יום ?
לגבי תהל:
המפה יחסית הרמונית ויחד עם זאת גברית במידת מה לבת. שליטה רגשית, נוקשות, מנהיגות.
לשיקולכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
אורית21/09/2012סליחה שוב,
ומה לגבי השמות אלה ירדן או עדי
בתודה מראש,
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת - תגובה
חנה עטיה21/09/2012לאורית שלום,
אלה - מספרים קארמטים.
ירדן - דיס הרמוניה משמעותית בתחום היחסים הקרובים ובחירות הלב.
עדי - כנ"ל.
ממשיכה להמליץ על שמות במספר - 1, 7.
אורית23/09/2012ומה לגבי ספיר, אפרת, מורן, מעיין, נופר, לינוי.
מה לגבי מיקי כשם חיבה למיכל האם יש לזה השפעה.
תודה על הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת - תגובה
חנה עטיה23/09/2012לאורית שלום,
מעריכה מאוד את ההשקעה שלך בנתינת שם לילדה.
מיקי - כשם בפני עצמו ולא כשם חיבה - פשוט מפה הרמונית ומומלצת לילדה. חוכמה רבה, סקרנות, יצירה, טוב לב, משפחתיות. המספרים מסביב מוסיפים נשיות, כושר ביטוי ורכות למפה.
ספיר - לא מומלץ כי נוצרים מספרים קארמטים.
אפרת - דיס הרמוניה רצינית בתחום הזוגיות והיחסים הקרובים.
מורן - מספרים קארמטים.
מעיין - כנ"ל.
נופר - מפה גברית לבת.
לינוי - מפה מאוד הרמונית ומומלצת לילדה. חוכמה רבה עם יצירתיות, בגרות אך עם קסם אישי וילדותיות. נשיות ורכות.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבת
אורית27/09/2012תודה רבה על התייחסותך.
אני אשמח אם תוכלי להוריד את התכתבות שלי מהפורום מטעמי פרטיות.
בברכת חג שמח
חנה עטיה27/09/2012לאורית
אטפל בזה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)