מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתשי כהן25/10/2012
נולדה לנו תינוקת בתאריך 15.10.2012.עדיין לא מצאנו לה שם.שם המשפחה כהן.אנחנו חשבנו על השמות נעמה,נועה,מיטל,סיוון,ספיר.עינבל.אודיה.הודיה.היא נולדה בשעה 8:21.בניתוח קיסרי.במשקל 3.400.היא ילדה שלישית אחרי דויד ואילנית.אשמח לקבלת ייעוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה25/10/2012לשי שלום,
ילדתכם הגיעה לעולם עם יעוד מספר 3 - זה אומר שהיא באה לשמח אתכם, להיות מקסימה וילדית, יצירתית, אוהבת חברה, אופטימית, סקרנית וכו'.
מכל השמות שהצעת השם המתאים הוא:
סיוון - היעוד הילדי והמקסים מוקף במספרים נשיים, חברתיים, רכים, אוהבי חופש, דינמיים, פתוחים, טובי לב, רגישים, נאיביים.
היכולות הן של עשיה בגדול, מנהיגות, אסרטיביות וכו'.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
שי כהן25/10/2012שלום חנה עטיה.
ראשית- תודה רבה על תשובתך המהירה ומעניינת. שמחתי מאוד לראות על הבוקר שהתייחסת לשאילתי.
שנית- את כותבת שהתינוקת באה לעולם עם יעוד מספר 3 .
זה ערך נומרולוגי של השם או כל הספריות ואותיות יחד? למה אני שואל,מפני שבאתרים שונים שם סיוון נותן מספר 6 ולא 3.
אם תוכלי לבדוק לי עוד כמה שמות אז אני אשמח,כי אישתי לא כל כך מרוצה משם סיוון.
אז שמות הם: הדס ,פנינית,יעירה ,שיר,דריה ,כרמית.
אני ממש מצטער על פנייתי נוספת אבל התינוקת כבר 9 ימים ללא שם וזה הופך להיות בעיה.
אשמח גם אם תתני כמה שמות לדוגמא, אולי אנחנו בכלל לא חושבים על השם הנכון .
תודה רבה מראש.
מחכה לתשובה ממך.
שי כהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה25/10/2012שלום לשי,
השם סיוון = 6.
היעוד מספר 3 - זה חישוב תאריך הלידה המלא וסיכומו לספרה אחת. זה המספר הכי משמעותי במפה. אלה הצרכים הרגשיים העמוקים של האדם.
דבר נוסף - הכי חשוב שהאם תאהב את השם אותו היא בוחרת לילדה.
אני שמחה לעזור לך, כך שתוכל לפנות כמה שתרצה.
אני מאמינה שבחירת שם היוצר מפה הרמונית יאפשר לילדה חיים טובים והרמונים עם פחות משברים בחיים.
הדס - נוצרת מפה הרמונית לילדה. היעוד הרך והילדי מוקף במספרי מנהיגות. כל הקו המרכזי יום לידה - יעוד - יכולות - הרמוני.
שיר - נוצרת מפה הרמונית לילדה - כל המפה נשיות, טוב לב, רוך, רגישות, יכולות נהדרות בעשיה.
בהצלחה רבה.
אני לרשותך בשאלות נוספות.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב עדיין לא הצלחתי למצוא שם.
שי כהן27/10/2012אהבתי את השם סיוון,הדס,שיר.סיוון והדס הסבתות לא אהבו.
ושיר רציתי לדעת אם שירה מתאים.
כמו כן חוץ מהערך 6 לשם יש ערך נוסף מתאים.
יש לנו עוד שמות דניאלה,אושרית ,נטע,ספיר,נטע-לי,עינבר,חני,רוית,רויטל.
אני ואישתי שמחים לקבל את העזרה תודה רבה.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע טוב עדיין לא הצלחתי למצוא שם. - תגובה
חנה עטיה27/10/2012לשי שלום,
ממליצה שאתם תציעו את השמות לילדה שנולדה לכם. חשוב מאוד שהאם וגם האב יאהבו את השם של הילדה.
ההצעות לשמות והבחירה היא שלכם בלבד ולא של מישהו אחר עם כל הכבוד ויש באמת כבוד רב לסבתות.
אם אתה רוצה לחפש שמות באתר "שם לי" מספרי השמות המומלצים הם - 6, 3.
לגבי השמות הנוספים שהצעתם - אלה המתאימים:
חני - נוצרת מפה בהחלט אפשרית לילדה. יש כאן שילוב של יצירה, משפחתיות, נשיות, רכות רגישות עם יכולות של דינאמיות, יכולת הובלה, ארגון וניהול.
רויטל - מפה מאוד הרמונית לילדה. שילוב של יצירה ואומנות, קסם אישי, נתינה רבה, המון רגשות, טוב לב, נשיות.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירוף שמות
שי כהן29/10/2012החלטנו לקרוא לתינוקת רויטל חנה האם זה בסדר.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצירוף שמות - תגובה
חנה עטיה29/10/2012לשי שלום,
מאוד שמחה בשבילכם ובשביל הילדה.
בהצלחה רבה,
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)