בחירת שם לבת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לבת
    נורית
    15/11/2012

חנה או ליאת שלום רב,

ילדתי בתאריך 5.11.12 בשעה 7.26 בבוקר. מבקשת את עזרתכן בבחירת שם לבתי.
    השמות שחשבנו עליהם אני ובעלי הם: ליאן או אליאן..מה מתאים יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לבת

נורית
    15/11/2012

שכחתי לציין- שם המשפחה שלנו הוא מיכאלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לבת - תגובה

ליאת יוגב
    15/11/2012

מספר הגורל של התינוקת הינו 3 , מספר המוכיח על צורך בביטוי , חברותיות , קלילות , כמו גם , שיעור באופטימיות , באה ללמוד איך לראות הכל באור חיובי ואופטימי . כאשר מבין שני השמות שהצעת , השם אליאן - עדיף !! מאחר ומהספרים המתקבלים , הם הרמוניים בעיקרם ,
    אך חשוב לציין , שמספר הפצע הגלגולי המתקבל על פי שני השמות , ליאן ואליאן , הינו 3 , כמו לראות , שלא תמיד יהיה לה קל להתחבר ליעוד שלה .
    מספר גורל = יעוד , מה באתי ללמוד ולהתחבר אליו לאורך הדרך בחיים . כאשר מספר פצע גלגולי - הינו פצע שהאדם בא איתו מגלגולים קודמים , כקושי מסויים , אם כך , עלול ליצור קושי להתחבר ליעוד שאליו הגיעה .
    לשיקולכם !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לבת

נורית
    16/11/2012

ליאת היי,
    קודם כל המון תודות על המענה המהיר. האם תוכלי להציע לי שמות שכן יכולים להתאים? חשוב לי שיהיה שם שאני אתחבר אליו..תודה מכל הלב. (כבר אוטוטו היא בת שבועיים ועדיין אין לה שם..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לבת - תגובה

ליאת יוגב
    16/11/2012

נסי לבחון שמות שהערך הגימטרי שלהם הוא 3 ,5 6 ,
    אפשרות נהדרת להיעזר באתר "שם לי" ליד כל שם כתוב הערך הגימטרי .
    חיזרי להתייעץ , לאחר שתתחברי למי מהשמות הללו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לבת

נורית
    19/11/2012

הי ליאת,

לאחר שנכנסתי ועברתי על כל השמות האפשריים התחברתי רק לשתי שמות שהם עדי ושיר. מה לדעתך יותר הולם את הבייבי שלי....? שוב- המון תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורית

ליאת יוגב
    20/11/2012

מבין השמות, שיר או עדי , השם עדי מומלץ יותר , גם כי , לא באופן המושלם , זאת מאחר ומספר הגורל 3 מול מספר אחר דומיננטי במפה שהינו 4 , דבר העלול ליצור סוג של קונפליקט בנושא הזוגי , לימים , בין הצד הקליל והזורם ה-3 . לבין הצד הבוגר , רציני , נוקשה =4 .
    משום כך , נראה לי שמבין השמות שהצעת , השם היותר מועדף , הוא אליאן .
    גם אם , הפצע הגלגולי תואם למספר הגורל ובכל זאת , בעצם העובדה שהמפה המתקבלת הינה מפה הרמונית יותר , אוהבת !!
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לבת

נורית
    20/11/2012

ליאת היי,
    בעלי הציע שם נוסף שהוא למעשה השם האחרון בסאגת ההתלבטויות שלנו- אוריה.
    מה דעתך? יכול להתאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נורית

ליאת יוגב
    20/11/2012

מאחר ועל פי בחירת השם אוריה , מתקבל צירוף קרמטי 16-7 המוכיח על מצבים של ניתוקים , כמו גם שיעור במערכות יחסים , זוהי סיבה מספקת , שלא נכון להמליץ על השם . כמו גם , קיימת במפה - מה שנקרא- פחות קבלה עצמית ..
    צר לי!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו