תסכול מבחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• תסכול מבחירת שם
    לי
    10/12/2012

ביתי שנולדה ב4.12.12 שם המשפחה תושיה שללת מספר שמות תוכלי לתת לי עיצה לאיזה מספרים ללכת על מנת שתהיה מפה מושלמת.?( בדקת את הילי, שי לי עלמה תמר ונועה וכולם לא מתאימים.)
    נגמרו לי השמות שאני מתחברת אליהם . נניח ובעלי התעקש על אחד מהשמות הללו( כי הוא פחות מאמין ואני מאוד)תוכלי לומר לי אילו ממבין כל אילו איזה הכי יכול להתאים?
    אגב תבדקי לי גם את השם אמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסכול מבחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לי

ליאת יוגב
    10/12/2012

השם רונה , בהחלט מתאים !! זו עצתי הראשונה , כך שלא את כל השמות "פסלתי"
    מעבר לכך ,השם תמר אפשרי , כאשר , צריך לראות , שזוהי מפה שלפיה , פחות תקבל עצמה , כולה רגש , אלא שכלפי חוץ , יהיה חשוב לה להיראות חוזק ,חוסן וכו.
    ובכל זאת , מרבית מספרי המפה הרמוניים בהחלט !
    השם אמה , יוצר מפה שלפיה , מי שיכיר אותה מבחוץ לא יכיר מבפנים , הפנים , מוחצן , מבטא , יחודי , מול העובדה שכלפי חוץ , חשוב יהיה לה להראות צד יותר ביישן , זוגי , שותפי , חלק מי .. גם זו אופציה .כל המפה על פי השם אמה , נשית , רגשית וחברותית ..
    לשיקולכם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה סבלנות תודה

לי
    10/12/2012

ליאת זו הפעם הרביעית שאני מתיעצת איתך את כל כך סבלנית כל הכבוד לך!
    תוכלי לנתח לי את השם עלמה.....ואז נגיע להחלטה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה סבלנות תודה - תגובה

ליאת יוגב
    10/12/2012

השם עלמה יוצר מפה שיש בה פחד מאיבוד שליטה , מספרים רכים רגשיים נשיים , מול החלק האומר - מה פתאום ?דבר העלול להביא למצבים של הפתעות בדרך החיים !!
    כמו גם מפת חנק \ מספרים זוגיים הסוגרים את המספר 3- שהינו - אי זוגי .
    מפת חנק , עלולה ליצור בעיות בריאות , כמו גם תחושה שלא מבינים לעולם הצרכים שלה .. עם כל המשתמע מכך ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר יותר בפירוט?

לי
    12/12/2012

היי ליאת
    במידה ונלך על תמר למה התכוונת פחות תקבל את עצמה...לא כל כך הבנתי את פינוח המפה.למרות שרשמת שיש גם מס הרמוניים. אפשר לקבל יותר פירוט.???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא הבנתי

לי
    12/12/2012

ליאת ציינת שמספרים זוגיים לא טובים למספר שמות אל תמר עלמה ואמה עם שם המשפחה תושיה יוצר מספר 2 שהינו זוגי? אז לאיזה כיוון ללכת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר יותר בפירוט? - תגובה

ליאת יוגב
    12/12/2012

באשר לבחירת השם תמר , כאשר מספרי המפה הם בעיקר רגשיים נשיים , חברותיים , אך כלפי חוץ , מספר הרושם שלה הוא מספר מנוגד לכל המספרים האחרים , מוכיח על מצב של פחות קבלה עצמית .
    זו הסיבה שקיימת סוג של בעייתיות , אך דבר כזה מושלם . כך שהאופציה של בחירת השם תמר - אפשרית בהחלט .
    באשר לשאלתך על מספרים זוגיים כן או לא , צריך להכנס להסבר מעמיק יותר בשיחה/"שיעור" . פחות נכון לעשות זאת בפורום .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליאת ...שוב אני מתלבטת

לי
    12/12/2012

היי ליאת ציינת שנועה עם ו אינו מומלץ אולי אפשרי נעה בלי ו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליאת ...שוב אני מתלבטת - תגובה

ליאת יוגב
    12/12/2012

השם נעה בכתיב זה , נותן מפה בהחלט הרמונית , כאשר מרבית מספרי המפה היננם מספרים דינמיים , צורך בקצב ועניין .
    כאשר מספר הגורל 3 , הצורך להיות ילדה , אלא שתקלוט לא פעם , ממי מההורים או שניכם , שרוצים אותה מאד מצליחה , עוצמתית ומנהיגה , האם מי מכם הוא כזה? מנהיג ?
    למרות זאת , בחירת שם זה בהחלט אפשרית .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו