שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    יעל
    24/12/2012

שלום רב
    נולדה לנו בת ביום שישי 21.12.2012 בשעה 15:11
    שם המשפחה הוא מועלם
    השמות שנשמח לקבל דעה היא
    רומי,ירדן,סתיו,גאיה,נויה ועמית.

אודה לתשובתך...
    תודה רבה,
    יעל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת - תגובה

חנה עטיה
    24/12/2012

ליעל שלום,
    יעודה של הילדה הינו מספר 11/2 - יעודה להיות נשית, רכה, זוגית, אינטימית, מתחשבת ועוד. ה 11 המאסטר יוכל לבוא לידי ביטוי בבגרותה. כילדה היא תהיה רגישה ויש לשמור על נפשה העדינה.

השמות המוצעים יוצרים מפות דיס הרמוניות לילדה.
    מציעה לחפש שמות במספר 9.
    אני לרשותכם
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

יעל
    25/12/2012

ראשית תודה רבה על התייחסותך, למרות שלא המלצת על השם רומי,רציתי לדעת אנו דיי נעולים על השם רומי , אפשר לדעת פירוט על שם זה, המספר הוא 4
    תודה רבה
    יעל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

יעל
    25/12/2012

רציתי לדעת במידה ואנו ניתן שתיי שמות רומי דניאל האם זה יתאים?? אבל השם העיקרי שנשתמש יהיה רומי,
    תודה רבה רבה על התייחסותך,
    יעל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

חנה עטיה
    25/12/2012

ליעל שלום,
    כאשר את מעניקה 2 שמות לילדה רק השם שבשימוש נכנס לחישוב המפה הנומרולוגית. קחי זאת לתשומת ליבך.

השם רומי
    מאוד מצטערת לומר לך, אך מצד אחד הכי חשוב שתאהבי את השם שאת מעניקה לילדתך. מצד שני השם רומי יוצר מפה דיס הרמונית במיוחד. אני בטוחה שאם את מתייעצת את בודאי מיחלת שלביתך יהיו חיים טובים ובלי משברים במהלך חייה כמה שניתן.

השם רומי יוצר דיס הרמוניה משמעותית ביותר בקו המרכזי יעוד (תאריך הלידה המלא) יכולות נרכשות (השם המלא). זה הקו המרכזי וכאשר יושבים שם מספרים 1 מול 2 האדם חווה משברים במהלך החיים, קושי לפתח בטחון עצמי, לדעת בכלל איך לגבש את אישיותו. כי היעוד הוא 2 להיות רכה, עדינה, משתפת פעולה ורגישה. היכולות להוביל, לדאוג לצרכי האישיים, להיות אינדיבידואליסט. אז מי אני בעולם, איך אני מתנהל, איך אני פועל ופותר בעיות ביום יום שלי.
    הכל החלטה שלכם.
    אני רק יכולה שוב להציע לחפש שמות במספר 9 כדי שיהיו לילדה חיים טובים
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו