שאלה לליאת יוגב

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שאלה לליאת יוגב
    גלי
    10/01/2013

ליאת שלום

בתי נולדה ב-2.11.2012 ושמה אמלי אוריה שביט בהמלצתך עדיף היה אמלי ולא אמילי אך זה לא מתחבר לי ויש לי קצת בעייה עם השם בלי האות י וכל מקום שאני הולכת רושמים אמילי ולא אמלי.
    אציין כי היא חצי אמריקאית ושמה באנגלית עם מתרגמים לעברית זה אמילי
    עם אני משנה לאמילי עם י האם זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לליאת יוגב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לליאת יוגב - תגובה

ליאת יוגב
    10/01/2013

גלי , אם זכור לי , השם אוריה הוא שם שני בלבד , כמו גם , כשבחרת השם לתינוקת , חשבת בשפה העברית ? לא כן ?
    על כל פנים , השם אמילי - יוצר מפה שיש בה צירופים קונפליקטיים , בין מספר 4 לבין מספר הגורל שהינו 9 , צירוף בעייתי לכשלעצמו . נועדה ללכת ובגדול אך תהיה תחושה חרדתית שתעיב על כך . בעייה בכל הנושא הזוגי ,
    כמו כן נוצרת מפת פחד מאיבוד שליטה , העלולה להביא לחיים מצבים של הפתעות .
    לעומת זאת , על פי השם אמלי , נוצרת מפה נ פ ל א ה !!!! הרמונית בכל כיוון ותחום חיים .
    לשיקולך !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גלי
    10/01/2013

ליאת שלום

בתעודת זהות היא רשומה אמלי אבל בכל מקום רושמים אותה אמילי וקוראים לה אמילי ולא אמלי האם זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

ליאת יוגב
    10/01/2013

גלי , ההסבר ניתן ..להחלטתכם !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו