מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא שלמה עם השם - מה עושים?קרן25/01/2013
שלום,
בתנו נולדה ב- 15.7.12. קראנו לה מעיין. שם המשפחה לוין.
בהריון מאוד רציתי את השם ובעלי לא כ"כ אז ירדתי מזה ואז בלידה כשהשמות שהוא הציע לא מצאו חן בעיני (הילה או ליהיא) הוא אמר שבעצם מעיין זה בסדר. מה שקורה זה שאני לא שלמה עם הבחירה, יחד עם זאת אין לי שם אחר שאני מעדיפה. אולי זה רק בראש שאני מרגישה שהייתי צריכה להתלבט עוד ולא לבחור ישר בביה"ח ואז הייתי מרגישה יותר שלמה עם זה? יש לנו בת של מכרים שקוראים לה מעיין וזה לא הפריע לי ועכשיו משום מה כן. אני מוצאת את עצמי קוראת לה בשמות חיבה ופחות בשמה. מה עושים במצב כזה?
(פאתום השם נראה לי ארוך מדי, ולא מספיק עדין בשבילה ואני מרגישה שלו הייתי חוזרת אחורה לא הייתי בוחרת אותו שוב).
אודה לתשובה, זה מאוד מטריד אותי.
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שלמה עם השם - מה עושים? - תגובה
חנה עטיה25/01/2013לקרן שלום,
ברצוני לציין בפנייך כמה דברים:
ילדתך הגיע לעולם עם יעוד מספר 9 - יעודה להיות מנהיגה, רחבת אופקים, חכמה, מוחצנת, כריזמטית, אינדיבידואליסטית וכו'.
עם השם מעיין נוצרת מפה הרמונית במיוחד - דבר שאינו מובן מאליו.
כולה רגישות, טוב לב, נתינה רבה, כישורים רבים של יצירה, אמנות ויכולות נהדרות.
יחד אם זאת, מאוד חשוב ואולי הכי חשוב שתאהבי את השם שבחרת לילדתך.
מציעה וממליצה לנסות להתחבר לשם שבחרת.
אם תרצי להחליף שם חשוב שתדעי שהשם שנתת לילדתך בלידה הוא הקובע במפה הנומרולוגית שנוצרת עם תאריך הלידה והשם המלא.
חישבי על כך ואשמח לעזור לך בהמשך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
קרן14/02/2013ראשית תודה מקרב לב על התשובה המהירה והמפורטת.
בהחלט עושה לי טוב לשמוע שהשם טוב לבתי ויחד עם זאת אני נשארת עם התחושה שאני לא שלמה איתו לגמרי. וגם אין לי משהו אחר שהייתי מעדיפה.
מפריע לי שהבת של המכרים (תינוקת ) שגם קוראים לה מעיין נולדה עם מום בלב.
יש לזה משמעות כלשהי? או שאם המפה הרמונית זה בסדר? המפה מתייחסת גם לבריאות?
ושוב תודה מקרב לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
חנה עטיה14/02/2013לקרן שלום,
אין קשר בין הבת של המכרים לבין ביתך.
ילדתך הגיעה לעולם עם יעוד נפלא - בעזרת השם שהענקת לה גם חייה יהיו טובים והיא תחווה כמה שניתן ארועים טובים וקלים. כפי שכתבתי קודם לכן - נוצרת לה מפה הרמונית במיוחד וזה לא קורה לעיתים תכופות - תהני ממנה וגדלי אותה עם המון אהבה.
כן, חשוב לציין שמומלץ מאוד שתתחברי לשם שהענקת לבתך - כדי שהקשר שלכן יהיה במיטבו.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)