לא שלמה עם השם - מה עושים?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• לא שלמה עם השם - מה עושים?
    קרן
    25/01/2013

שלום,
    בתנו נולדה ב- 15.7.12. קראנו לה מעיין. שם המשפחה לוין.
    בהריון מאוד רציתי את השם ובעלי לא כ"כ אז ירדתי מזה ואז בלידה כשהשמות שהוא הציע לא מצאו חן בעיני (הילה או ליהיא) הוא אמר שבעצם מעיין זה בסדר. מה שקורה זה שאני לא שלמה עם הבחירה, יחד עם זאת אין לי שם אחר שאני מעדיפה. אולי זה רק בראש שאני מרגישה שהייתי צריכה להתלבט עוד ולא לבחור ישר בביה"ח ואז הייתי מרגישה יותר שלמה עם זה? יש לנו בת של מכרים שקוראים לה מעיין וזה לא הפריע לי ועכשיו משום מה כן. אני מוצאת את עצמי קוראת לה בשמות חיבה ופחות בשמה. מה עושים במצב כזה?
    (פאתום השם נראה לי ארוך מדי, ולא מספיק עדין בשבילה ואני מרגישה שלו הייתי חוזרת אחורה לא הייתי בוחרת אותו שוב).
    אודה לתשובה, זה מאוד מטריד אותי.
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא שלמה עם השם - מה עושים?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא שלמה עם השם - מה עושים? - תגובה

חנה עטיה
    25/01/2013

לקרן שלום,
    ברצוני לציין בפנייך כמה דברים:
    ילדתך הגיע לעולם עם יעוד מספר 9 - יעודה להיות מנהיגה, רחבת אופקים, חכמה, מוחצנת, כריזמטית, אינדיבידואליסטית וכו'.
    עם השם מעיין נוצרת מפה הרמונית במיוחד - דבר שאינו מובן מאליו.
    כולה רגישות, טוב לב, נתינה רבה, כישורים רבים של יצירה, אמנות ויכולות נהדרות.

יחד אם זאת, מאוד חשוב ואולי הכי חשוב שתאהבי את השם שבחרת לילדתך.
    מציעה וממליצה לנסות להתחבר לשם שבחרת.
    אם תרצי להחליף שם חשוב שתדעי שהשם שנתת לילדתך בלידה הוא הקובע במפה הנומרולוגית שנוצרת עם תאריך הלידה והשם המלא.
    חישבי על כך ואשמח לעזור לך בהמשך.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך

קרן
    14/02/2013

ראשית תודה מקרב לב על התשובה המהירה והמפורטת.
    בהחלט עושה לי טוב לשמוע שהשם טוב לבתי ויחד עם זאת אני נשארת עם התחושה שאני לא שלמה איתו לגמרי. וגם אין לי משהו אחר שהייתי מעדיפה.
    מפריע לי שהבת של המכרים (תינוקת ) שגם קוראים לה מעיין נולדה עם מום בלב.
    יש לזה משמעות כלשהי? או שאם המפה הרמונית זה בסדר? המפה מתייחסת גם לבריאות?
    ושוב תודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובתך - תגובה

חנה עטיה
    14/02/2013

לקרן שלום,
    אין קשר בין הבת של המכרים לבין ביתך.
    ילדתך הגיעה לעולם עם יעוד נפלא - בעזרת השם שהענקת לה גם חייה יהיו טובים והיא תחווה כמה שניתן ארועים טובים וקלים. כפי שכתבתי קודם לכן - נוצרת לה מפה הרמונית במיוחד וזה לא קורה לעיתים תכופות - תהני ממנה וגדלי אותה עם המון אהבה.
    כן, חשוב לציין שמומלץ מאוד שתתחברי לשם שהענקת לבתך - כדי שהקשר שלכן יהיה במיטבו.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו