לא מסכימים על שם של בת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• לא מסכימים על שם של בת
    אנה
    18/02/2013

שלום,
    אתמול 17.2.2013 בשעה 14:58 נולדה לנו בת. הבעיה שאני ובעלי לא מסכימים על השמות מרשימות שבנינו. שם משפחה של הבת יהיה שולקין.
    ליתר ביטחון להלן גם שמות של ההורים:
    אב - רומן שולקין
    אם- אנה חיה שולקין מיכיילוב(אם כי ביום יום קוראת לעצמי אנה שולקין).
    שמות שהתלבטנו לגביהם:
    נטלי
    אריקה
    קארין
    קטרין
    אודליה
    שלי
    אליזבט
    ליזה
    אם לא ניתן לייעץ לגבי הכמות הזו אז נודה אם תגידו לפי איזה מספר נומרולוגי לחפש שם פרטי. מקריאת כל מיני מאמרים באינטרנט הבנתי ש-5 מתאים לתאריך הלידה אך איני בטוחה בכך. האם אנו אמורים להסתכל על שמות בעברית או שמספר נומרולוגי רלוונטי גם לכיתוב בלואזית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מסכימים על שם של בת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מסכימים על שם של בת - תגובה

ליאת יוגב
    18/02/2013

אנה , הדבר החשוב לדעת אותו לפני שמייעצת הוא - האם חושבים בשפה העברית ?
    במידה וכן , השמות המתאימים מתוך הרשימה , הם אליזבט , קארין ואודליה ,
    במידה ואכן חושבים בעברית ותרצי הסבר מעמיק יותר , תוכלי לקבל ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה

אנה
    19/02/2013

חושבים בעברית אבל חשוב שאם תעבור לגור בחו"ל שלא ישתנה המזל רק בגלל שתתחיל לרשום את שמה בלועזית.

האמת היא שבין כל השמות נבחרו כמתאימים שמות שאני פחות מתחברת אליהם ולכן רציתי לדעת האם יש איזשהו ערך נומרולוגי מתאים על מנת שאוכל לחפש שמות שמתאימים לערך זה? בינתיים למשל חשבנו על אמליה.

השמות שהומלצו הם לפי מה שהבנתי בשילוב עם שם משפחה. מה קורה כאשר אישה מחליפה את שמה בעקבות נישואין?
    תודה מראש על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדברים בעברית שפת אם במקור רוסית

אנה
    19/02/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היות ומחר בבוקר רושמים.שאלה אחרונה

אנה
    19/02/2013

שלום,
    ציינת ששם קארין ואודליה מתאימים. רציתי לדעת איזה מהם מתאים יותר. אומנם מקריאת משמעות השמות באינטרנט הייתי בוחרת תכונות של קארין כי כתוב שבעלות שם זה עם אינטואיציה ומנהיגות ואילו על אודליה בין היתר כתוב שיש מצב לחוסר ביטחון מה שלא הייתי רוצה שיהיה לבתי. אבל איזה מבין שתי השמות באמת אופטימלי גם מבחינת החיים בכללי גם מבחינת קריירה וגם מבחינת משפחה/זוגיות?
    תודה רבה לך מראש על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו