מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא מסכימים על שם של בתאנה18/02/2013
שלום,
אתמול 17.2.2013 בשעה 14:58 נולדה לנו בת. הבעיה שאני ובעלי לא מסכימים על השמות מרשימות שבנינו. שם משפחה של הבת יהיה שולקין.
ליתר ביטחון להלן גם שמות של ההורים:
אב - רומן שולקין
אם- אנה חיה שולקין מיכיילוב(אם כי ביום יום קוראת לעצמי אנה שולקין).
שמות שהתלבטנו לגביהם:
נטלי
אריקה
קארין
קטרין
אודליה
שלי
אליזבט
ליזה
אם לא ניתן לייעץ לגבי הכמות הזו אז נודה אם תגידו לפי איזה מספר נומרולוגי לחפש שם פרטי. מקריאת כל מיני מאמרים באינטרנט הבנתי ש-5 מתאים לתאריך הלידה אך איני בטוחה בכך. האם אנו אמורים להסתכל על שמות בעברית או שמספר נומרולוגי רלוונטי גם לכיתוב בלואזית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
לא מסכימים על שם של בת - תגובה
ליאת יוגב18/02/2013אנה , הדבר החשוב לדעת אותו לפני שמייעצת הוא - האם חושבים בשפה העברית ?
במידה וכן , השמות המתאימים מתוך הרשימה , הם אליזבט , קארין ואודליה ,
במידה ואכן חושבים בעברית ותרצי הסבר מעמיק יותר , תוכלי לקבל ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה
אנה19/02/2013חושבים בעברית אבל חשוב שאם תעבור לגור בחו"ל שלא ישתנה המזל רק בגלל שתתחיל לרשום את שמה בלועזית.
האמת היא שבין כל השמות נבחרו כמתאימים שמות שאני פחות מתחברת אליהם ולכן רציתי לדעת האם יש איזשהו ערך נומרולוגי מתאים על מנת שאוכל לחפש שמות שמתאימים לערך זה? בינתיים למשל חשבנו על אמליה.
השמות שהומלצו הם לפי מה שהבנתי בשילוב עם שם משפחה. מה קורה כאשר אישה מחליפה את שמה בעקבות נישואין?
תודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדברים בעברית שפת אם במקור רוסית
אנה19/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיות ומחר בבוקר רושמים.שאלה אחרונה
אנה19/02/2013שלום,
ציינת ששם קארין ואודליה מתאימים. רציתי לדעת איזה מהם מתאים יותר. אומנם מקריאת משמעות השמות באינטרנט הייתי בוחרת תכונות של קארין כי כתוב שבעלות שם זה עם אינטואיציה ומנהיגות ואילו על אודליה בין היתר כתוב שיש מצב לחוסר ביטחון מה שלא הייתי רוצה שיהיה לבתי. אבל איזה מבין שתי השמות באמת אופטימלי גם מבחינת החיים בכללי גם מבחינת קריירה וגם מבחינת משפחה/זוגיות?
תודה רבה לך מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)