מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקבניסטי אורלי13/03/2008
שמי אורלי בניסטי ילדתי בן ביום שישי תאריך 07032008 בשעה 0815 מחר בעזרת השםהברית ואני ובעלי עדיין לא החלטנו על שם היו לנו כמה שמות כאשר התיעצנו עם רב שבדק לנו בזוהר לפי שמות ההורים ופסל לנו את השמות ואמר שהם לא מתאימים מנגד נתן לנו מס' שמות לבחירה אך לא התחברנו אליהם נא עזרתכם
בתודה מראש אורלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמות מועדפים
בניסטי אורלי13/03/2008לציין כי שם בעלי הנרי בניסטי
השמות הרצויים הם:
אורון,דביר,רון,הראל,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאורלי שלום
ליאת יוגב14/03/2008אני מקווה בשבילך שעדיין רלוונטי היעוץ שלי .
ובכן השם אורון יוצר מפה זוגית , והרמונית כאשר מספר הגורל הוא 11 -2 מספר שמייצג בילדות , צורך בשיתוף זוגיות אינטימיות , צריך לעודד ולתמוך בו מאחר וקיימת בו רגישות רבה במיוחד ,
שם פרטי אורון נותן 2 , יקלוט שאמא שלו רוצה אותו ילד זוגי שותפי ורגשי ,
מול זה המפה כולה הולכת בהיבט של הרמוניה נועם , מול כלים בכיוון של כוח השרדות , בזכות השם המלא שהוא 8 שמאפשר כוח התמודדות , למרות הרגישות הרבה ,
כך גם השם הראל , אלא שבשם הראל נוצרת מפה יותר מודחקת לעולם הרגשות , אך גם מנהיגותית ומפה המוכיחה שמי מההורים , מאד פרקטי מעשי , ושולח הילד להישגיות , מול הצורך הפנימי למשהו יותר שלו ורגוע ,
השם רון לא מומלץ , באופן חד משמעי , השם דביר יוצר מפה מדי רכה ורגישה , אך יכולה להיות מאד הרמונית בסה"כ .
לבחירתכם ולשיקולכם . עדכנו אותי מה החלטתם , מעניין ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)