בחירת שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוק
    בניסטי אורלי
    13/03/2008

שמי אורלי בניסטי ילדתי בן ביום שישי תאריך 07032008 בשעה 0815 מחר בעזרת השםהברית ואני ובעלי עדיין לא החלטנו על שם היו לנו כמה שמות כאשר התיעצנו עם רב שבדק לנו בזוהר לפי שמות ההורים ופסל לנו את השמות ואמר שהם לא מתאימים מנגד נתן לנו מס' שמות לבחירה אך לא התחברנו אליהם נא עזרתכם
    בתודה מראש אורלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמות מועדפים

בניסטי אורלי
    13/03/2008

לציין כי שם בעלי הנרי בניסטי

השמות הרצויים הם:

אורון,דביר,רון,הראל,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאורלי שלום

ליאת יוגב
    14/03/2008

אני מקווה בשבילך שעדיין רלוונטי היעוץ שלי .
    ובכן השם אורון יוצר מפה זוגית , והרמונית כאשר מספר הגורל הוא 11 -2 מספר שמייצג בילדות , צורך בשיתוף זוגיות אינטימיות , צריך לעודד ולתמוך בו מאחר וקיימת בו רגישות רבה במיוחד ,
    שם פרטי אורון נותן 2 , יקלוט שאמא שלו רוצה אותו ילד זוגי שותפי ורגשי ,
    מול זה המפה כולה הולכת בהיבט של הרמוניה נועם , מול כלים בכיוון של כוח השרדות , בזכות השם המלא שהוא 8 שמאפשר כוח התמודדות , למרות הרגישות הרבה ,
    כך גם השם הראל , אלא שבשם הראל נוצרת מפה יותר מודחקת לעולם הרגשות , אך גם מנהיגותית ומפה המוכיחה שמי מההורים , מאד פרקטי מעשי , ושולח הילד להישגיות , מול הצורך הפנימי למשהו יותר שלו ורגוע ,
    השם רון לא מומלץ , באופן חד משמעי , השם דביר יוצר מפה מדי רכה ורגישה , אך יכולה להיות מאד הרמונית בסה"כ .
    לבחירתכם ולשיקולכם . עדכנו אותי מה החלטתם , מעניין ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו