מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתשרה אוחיון01/04/2013
שלום. שמי שרה אוחיון. ילדתי את בתי ביום 31.3.2013 בשעה 5:47 לפנות בוקר. שם בעלי יאיר. השמות שחשבנו עליהם הם: בר, מעיין, הדר או ניצן. רצינו לדעת איזה שם הכי מתאים מבחינתכם. ראוי לציין כי יתכן וניתן לה שם שני קלרה על שם אמי תבדל״א. אשמח לתשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה02/04/2013לשרה שלום,
יעודה של הילדה הינו מספר 13/4 - יעודה להיות מסגרתית, מעשית, פרקטית, אוהבת שגרה ובטחון כלכלי, אחראית, אמינה ופחות רגישה.
ה 13 הקארמטי עלול להקשות עליה להגיע ולהביא לידי ביטוי את יעודה עד שתלמד להתגבר על השלילי של המספר.
גם יום הלידה הינו 4 - זה אומר שכל עולמה הפנימי זהה. חשוב לתת לה שם שיוסיף לה נשיות ורגישות.
השם האפשרי מהשמות שהצעת הוא ניצן.
נוצרת מפה שהיעוד הפחות רגיש מוקף עם מספרים רגשיים, רכים, משפחתיים, טובי לב, אוהבי מסגרת.
אך כלפי העולם היא תציג תדמית שונה - של בחורה יותר קלילה, עושה מה בראש שלה, פחות מחויבת למסגרת. לכן היא תצטרך בעזרתכם ללמוד לאהוב את מי שהיא אמורה להיות באמת.
אני לרשותכם אם יש לכם הצעות נוספות.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
שרה אוחיון03/04/2013הי, תודה על התגובה המהירה. יש לי עוד שאלה, אם הערך הנומרולוגי של ניצן הוא בעצם 2, והדר זה גם 2, אז למה עדיף ניצן? . אני קצת מבולבלת כי אתמול כבר קיבלנו תשובה מרב שהמליץ על הדר עם קלרה שם שני ועכשיו אני לא יודעת מה לעשות. אנא עזרי לי. אשמח גם אם תגידי לי באיזה מספר נומרולוגי עלי לבחור בשילוב עם תאריך הלידה כך שאוכל אולי למצוא עוד שמות במספר זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה03/04/2013לשרה שלום,
לגבי שם שני שכחתי לציין אתמול - בגישה שלנו, שם שני אינו נכנס לחישוב המפה אם הוא אינו בשימוש ביום יום ולכן עשי כפי שאת מרגישה.
נכון, ניצן והדר הם במספר 2 (הדר 11/2), אך השמות גם שונים כאשר אציין רק שאותיות האהו"י שונות.
אני עוסקת בנומרולוגיה מערבית ותאריך הלידה והשם המלא יוצר מפה התנהגותית של האדם, והנסיון מעיד עד כמה מפה הרמונית מקילה על האדם בחייו.
איני יכולה להתיחס להמלצות של אנשים אחרים כי איני מבינה בתחום בו הם עוסקים.
לגבי הדר נוצרת דיס הרמוניה מאוד רצינית בתחום הקריירה, לימודים ותעסוקה - השאיפה להוביל, להחליט, לעסק עצמאי והיכולות הם של עבודה בשיתוף פעולה, לתת לאחרים להוביל. יוצר קושי ותסכול עצום בתחום.
לגבי המספרים המומלצים - מספר 2 מאוד מומלץ בגלל הצורך להוסיף למפה רכות ונשיות.
אך לא כל שם במספר זה יתאים. גם מספר 6 לשם פרטי מומלץ.
בהצלחה רבה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוהר = קלרה
שלולית07/04/2013טוהר = קלרה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)