יש איזון?

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• יש איזון?
    טל
    17/03/2008

שלום רב
    יש לי ילד בן שנה וחצי וברצוני לדעת אם יש איזון בן השם לתאריך לידה קראנו לו ליאב הוא נולד ב-31/7/06 בשעה 15:55 שם המשפחה טל ובנוסף אם רצוי שאוסיף את שם משפחתי ישעיהו כשם אמצעי ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש איזון?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשפחת טל שלום

ליאת יוגב
    17/03/2008

השם ליאב טל , יוצר שם מלא 10- זוהי קרמה חיובית שעוזרת לאדם להתגבר על קשיים בדרך ,
    לאורך השנים תיווכחו בטענה זו , גם כי קיים קונפליקט מסויים בין מספרי המפה בין מספרי ה- 1 שהם מאד דומיננטיים במפה, מה שמדגיש עצמאות אינדבדואליות , יחודיות , מול חשיבה שאומרת מה פתאום , אני חייב ללכת בשיתוף , זוגיות , אינטימיות , ואם כך מה רוצה ?
    פחד לא פעם מללכת עם החלקים החזקים רציניים מטרתיים , הרצון לראות עצמו לכיוון יותר הרמוני רגשי וזוגי .
    ואם כך אם מה הולכים ? השם נבחר וכל הוספה של שם נוסף לא תפתור את הקונפליקט המסויים שנוצר , השם ליאב טל ישעיהו , יוצר מפה שהיא מפת הקרבה , חנק וויתור על האני שלי .
    לא בטוח שמומלצת יותר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

טל
    18/03/2008

תודה תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו