מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןענת02/05/2013
שלום רציתי את אזרתכם בבחירה בין השמות הבאים : יהונתן . יונתן ניר . ניר יונתן . תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבן - תגובה
חנה עטיה02/05/2013שלום ענת,
הוסיפי בקשה את שם המשפחה של הילד.
שם שני נכנס לחישוב המפה רק אם הוא בשימוש ביום יום. עדכני אותי על כך.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
ענת02/05/2013שם המשפחה הוא ברוכים . והשם השני לא לשימוש יום יומי אבל יונתן היה שם הסבא של האבא , ושוב תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן - תגובה
חנה עטיה02/05/2013לענת שלום,
אני לא רואה את תאריך הלידה של הילד.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
ענת03/05/201329.4
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן - תגובה
חנה עטיה03/05/2013לענת שלום,
יעודו של ילדך הינו מספר 3 - הילד הגיע לעולם לשמח אותך, להביא אופטימיות ויצירה, להיות ילדי ומקסים, אך גם רגיש מאוד. יום הלידה יוצר 11/2 - והצרוף של 2 עם 3 (העולם הפנימי שלו) יוצר רגישות רבה, פגיעות ורכות. לכן יש לגדלו באהבה רבה, בעדינות ולעטוף אותו בחום רב ולהתחשב ברכות הזו. כעת יש להעניק לו שם שיוסיף חוזק, עוצמה וגבריות.
יהונתן - יוצר מספר קארמטי 16/7 ביכולות ולכן מאוד לא מומלץ. זה עלול ליצור קושי בהוצאה לפועל של היכולות שלו, תסכול, קושי להתעמק ולהיות איכותי וכו'.
יונתן - נוצרת דיס הרמוניה בתחום התעסוקה, קריירה ולימודים - לא מומלץ.
ניר - שוב קארמטי ביכולות.
בגלל רגישותו הרבה מציעה להשקיע ולמצוא לילד שם מתאים. חישבו על שמות במספרי - 9.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)