שם לבן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לבן
    ענת
    02/05/2013

שלום רציתי את אזרתכם בבחירה בין השמות הבאים : יהונתן . יונתן ניר . ניר יונתן . תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לבן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם לבן - תגובה

חנה עטיה
    02/05/2013

שלום ענת,
    הוסיפי בקשה את שם המשפחה של הילד.
    שם שני נכנס לחישוב המפה רק אם הוא בשימוש ביום יום. עדכני אותי על כך.
    אני לרשותך
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לבן

ענת
    02/05/2013

שם המשפחה הוא ברוכים . והשם השני לא לשימוש יום יומי אבל יונתן היה שם הסבא של האבא , ושוב תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לבן - תגובה

חנה עטיה
    02/05/2013

לענת שלום,
    אני לא רואה את תאריך הלידה של הילד.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לבן

ענת
    03/05/2013

29.4

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לבן - תגובה

חנה עטיה
    03/05/2013

לענת שלום,
    יעודו של ילדך הינו מספר 3 - הילד הגיע לעולם לשמח אותך, להביא אופטימיות ויצירה, להיות ילדי ומקסים, אך גם רגיש מאוד. יום הלידה יוצר 11/2 - והצרוף של 2 עם 3 (העולם הפנימי שלו) יוצר רגישות רבה, פגיעות ורכות. לכן יש לגדלו באהבה רבה, בעדינות ולעטוף אותו בחום רב ולהתחשב ברכות הזו. כעת יש להעניק לו שם שיוסיף חוזק, עוצמה וגבריות.
    יהונתן - יוצר מספר קארמטי 16/7 ביכולות ולכן מאוד לא מומלץ. זה עלול ליצור קושי בהוצאה לפועל של היכולות שלו, תסכול, קושי להתעמק ולהיות איכותי וכו'.
    יונתן - נוצרת דיס הרמוניה בתחום התעסוקה, קריירה ולימודים - לא מומלץ.
    ניר - שוב קארמטי ביכולות.
    בגלל רגישותו הרבה מציעה להשקיע ולמצוא לילד שם מתאים. חישבו על שמות במספרי - 9.
    אני לרשותכם.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו