מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשה לחנה עטיהמאמא20/05/2013
חנה שלום
קיבלנו מליאת יוגב ייעוץ והדרכה בבחירת שמו של בננו ועזרתה היתה רבה.
במידה והדבר אפשרי מבחינתכן נשמח לקבל גם את התרשמותך (אבחון אישיות).
(בעבר עזרת לנו בבחירת שמו של בננו השני).
שמו של בננו הוא אורי גולדשטיין נולד ב- 17.4.13
הרבה תודה לשתיכן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשה לחנה עטיה - תגובה
חנה עטיה21/05/2013שלום רב,
אני סומכת במאה אחוז על האבחון של ליאת ולא אוסיף דברים על דבריה.
מה גם שהשם כבר ניתן ונבחר.
אם ברצונך לשוחח איתי בטלפון זה תמיד אפשרי.
בהצלחה בגידולו.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה לשתיכן!
מאמא21/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטקסט שנשמט
מאמא25/05/2013חנה וליאת היקרות,
אתן מפעילות פורום מקצועי ביותר ועושות שליחות אמיתית בכך שאתן עוזרות לכך שיהיו בעולמנו יותר אנשים שלמים עם עצמם, בין היתר בזכות השם שבוחרים להם הוריהם.
ליאת עזרה לנו בצורה משמעותית בבחירת השם לבננו תוך זמינות מלאה (והצקתי לה לא מעט). אין בכוונתנו לשנות את השם שנבחר או חלילה לפקפק במקצועיותה של ליאת (!) אני אמא סקרנית ואוהבת ולכן תמיד שמחה לקבל עוד נקודת מבט על הילדים שלי (במיוחד כאשר אני מעריכה את אנשי המקצוע - זה מצרך נדיר). כיוון שאתן שונות בסגנון שלכן ביקשתי להוסיף גם את נקודת מבטה של חנה (מעין 'רווח כפול') ובהחלט לא בכדי לאשר/להפריך את המלצתה של ליאת. מטבע הדברים טעיתי ועל כך התנצלותי.
שוב תודות רבות מעומק הלב, וניפגש בילד או בילדה הבאים (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטקסט שנשמט - תגובה
חנה עטיה25/05/2013שלום לך,
אקדים ואומר תודה על המחמאות.
הפעילות שלי בפורום היא זכות גדולה לעזור להורים לבחור שם שיאפשר לילדיהם לעבור את ארועי חייהם כמה שניתן בקלות, והיא באה מתוך אמונה עמוקה בנומרולוגיה.
לכל אחת יש את סגנון הכתיבה היחודי לה אך הידע הוא מאותו מקור ובאותה שיטה. אני מבינה והיה לי ברור שרצית מידע נוסף וזה טבעי שכך הרגשת בתור אמא.
במסגרת העבודה המשותפת שלנו בפורום קיים כבוד הדדי והערכה רבה אחת לשניה ולכן לא אוסיף דברים על דבריה של ליאת מה גם שהידע שלה הוא רב מאוד.
בהצלחה רבה בגידול ילדך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)