עזרה בבחירת שם לילד

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם לילד
    עדי
    29/05/2013

שלום.בעה בחמישי הבא ה-6.6 אני אמורה ללדת את בני בניתוח קיסרי ובחירת שם זה משהו שקשה לי מאוד משום מה .לבת שלי שנולדה זה היה קל והכי ברור לי. רצינו לקרוא לו אורין (שם משפחה קופף) אבל הבנתי שזה שילוב של הרבה שש והילד יכול להיות רגיש מידי וחסר בטחון שזה לא מתאים כתכונות לגבר. אשמח לשמוע את דעתך על השם ולגביי שמות אחרים שעל הפרק: מעיין,סיון או שני. ואם לא אחד מהם אז איזה מספר כדאי לחפש ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת שם לילד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עדי

ליאת יוגב
    29/05/2013

במידה ואכן תלדי בתאריך ה-6.6. השם אורין פחות מתאים , מאחר ומתקבלת מפה נשית מדי , כשמדובר בבן - זו בעייה , מאחר ומספרים רכים/ נשיים , עבור בנים עלול להיות קושי באינטימיות , לימים .. השם מעיין , הוא היותר מומלץ , זאת מאחר ומתקבלת מפה שבמרביתה הרמונית , מספרים דינמיים , קצב עניין היסחפות . שאפתנות ועוד .
    השמות סיון ושני , גם הם לא מומלצים .
    חשוב לציין שמספר הגורל של התינוק אמור להיות 9 , מספר המדגיש , יכולת הבנה , נתינה , צורך "לתקן העולם " וללכת עם מידה רבה של אמת , תוך הזדקקות למרחבים ועשיה בגדול .
    במידה ותלדי בתאריך אחר , חיזרי להתייעץ !
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעיין או מעין ?

עדי
    30/05/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו