מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לבתמרינה21/07/2013
שלום,
בתי נולדה ב-13.7.13 בשעה 20:57. עוד לא הצלחנו להחילט על שם בשבילה. אני מאוד אוהבת את השם ליה, אבל שמעתי שזה לא שם טוב מבחינת המשמעות שלו ואיך שהוא יכול להשפיע על הילדה. בד"כ אני ממש לא מאמינה בזה, אבל כשזה נוגע לבת שלי אני כבר לא כל כך יודעת... :)
אשמח לשמוע את דעתך, האם השם מתאים.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם לבת - תגובה
חנה עטיה21/07/2013שלום רב,
מה שם המשפחה של הילדה ?
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרינה
מרינה21/07/2013שם המשפחה שלנו הוא זומר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרינה - תגובה
חנה עטיה21/07/2013למרינה שלום,
יעודה של הילדה הינו מספר 8 - יעודה להיות חזקה ודינאמית, שאפתנית ומעשית, השרדותית ופחות רגישה.
אני מתייחסת לשם רק על פי המספר הנומרולוגי שלו, יחד עם שם המשפחה ותאריך הלידה נוצרת מפה התנהגותית לילדה.
על פי השם ליה נוצרת מפה עוצמתית, מנהיגותית, דינאמית ופחות נשית ורגישה.
יש כאן סיבות רבות ששם זה לא מומלץ. אך חשוב שלבת נעניק שם שיוסיף לה רגישות ורכות למען יהיו לה חיים טובים בבגרותה.
מציעה לחשוב על שמות נוספים ואעזור לכם בהמשך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבת
מרינה21/07/2013ץודה על התשובה במבירה,
חשבנו בנוסף על עוד כמה שמות - תמר, עדן, קארין או דנה
אשמח לדעתך
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לבת - תגובה
חנה עטיה21/07/2013למרינה שלום,
השם דנה יוצר לילדה מפה מאוד הרמונית.
היעוד 8 עם יום לידה 4 יוצר פנימיות - חזקה, גברית אפילו נוקשה.
השם דנה מוסיף לה כישורים של נתינה, טוב לב, משפחתיות, רעיונות יפים, יכולת טיפולית גבוהה ותכונות רבות נוספות. היעוד מוקף במאסטרים.
מאוד מומלץ.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בחירת שם לבת - תגובה
ליאת יוגב21/07/2013מהו שם המשפחה של התינוקת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)