מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירה דחופה לשם לבת שנולדה 11.8קרן14/08/2013
שלום רב
ביתי נולדה ב- 11.8 בשעה 18:18. שם המשפחה מיכאלי ואנו שוקלים את השמות הבאים:
עמית
תומר
ירדן
עלמה
אילי/הילי
נשמח מאוד אם תוכלי לשלוח המלצתך
תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירה דחופה לשם לבת שנולדה 11.8 - תגובה
חנה עטיה15/08/2013לקרן שלום,
יעודה של הילדה הינו מספר 7 - יעודה להיות חכמה ורצינית, בוגרת, איכותית, בעלת עומק רגשות, בעלת שליטה רגשית, אינדיבידואליסטית וכו'.
השמות עמית ותומר לא מתאימים - נוצר מספר קארמטי ביכולות וגם נוצרת מפה גברית מדי לבת.
עלמה - המפה יחסית הרמונית, אך היא גברית ונוקשה, וחשוב להוסיף למפה רכות ונשיות.
הילי - המפה יחסית הרמונית אך היא גם גברית, וגם כלפי העולם תציג תדמית שונה של יותר קלילות, נחמדות, קסם אישי ולא הבגרות, הרצינות והנוקשות אליה נולדה.
ירדן - זאת אפשרות סבירה כאשר המפה יחסית הרמונית, אך היעוד האינדיבידואליסט סגור וחנוק עם מספרים יותר מסגרתיים, זוגיים והיא עלולה ללכת בתחושה שמצפים ממנה להיות ילדה טובה ומסגרתית ובעצם לא מבינים את עולמה הפנימי המיוחד.
אילי - מומלץ בחום. נוצרת מפה הרמונית לילדה, כאשר היעוד הבוגר, החכם והרציני מוקף במספרים נשיים, רכים יותר עם יכולות נפלאות לעיסוקים רבים בבגרותה.
בהצלחה רבה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכים בהתלבטות וצריכים עזרה
קרן17/08/2013תודה רבה חנה על התשובה המפורטת. התחבטנו קשות עם השם אילי ובן זוגי לא שלם עם הבחירה. האם תוכלי לבדוק עבורנו את השמות הבאים: בר, לי, אביב, אמה ואיה. האם שם של הברה אחת יכול להיות בעייתי? בלי עומק וכו'...
תודה רבה על העזרה אנחנו פשוט רוצים להיות שלמים שנינו..
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממשיכים בהתלבטות וצריכים עזרה - תגובה
חנה עטיה17/08/2013לקרן שלום,
אביב - יוצר דיס הרמוניה וקושי מאוד משמעותי בתחום בחירות הלב. השאיפה היא למישהו קליל, חברתי, פיקח, יודע להתסתדר. אך הצרכים הרגשיים העמוקים הם בדיוק להיפך - מישהו חכם, רציני, עמוק, איטי יותר, בוגר, איכותי. אז תמיד לא אהיה מרוצה ממה שאבחר. אם מתיעצים חשוב לי להקפיד שבתחום הזה תהיה הרמוניה כמה שניתן.
בר - אובר מספר 7 - עלול לבוא לידי ביטוי השלילי של המספר.
לי - כנ"ל.
אמה - הדיס הרמוניה היא בתחום הקריירה, עבודה ולימודים.
איה - מפה הרמונית, אך גברית (עלול ליצור קושי באינטימיות בבגרותה)וסופר אינדיבידואליסטית.
בגלל היעוד המיוחד והאיכותי, חשוב למצוא לה שם מתאים.
השם הנבחר מומלץ שהאם תבחר בו ותאהב אותו והאב ישתף פעולה כמה שניתן.
לגבי שם עם הברה אחת זה פחות מומלץ, אך יש כל כך הרבה מה לבדוק במפה ויש גם סדרי עדיפויות, כך שלא אשלול שם עם הברה אחת.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קרן17/08/2013שוב תודה. מאוד מעריכים את העזרה. אנחנו מחפשים משהו ששנינו נוכל לחיות איתו בשלום ומאוד קשה לנו להגיע להסכמה.
להלן עוד שמות אפשריים ונשמח לקבל את עצתך בענין:
יובל
עמנואל
מאיה
נועם/נעם
אם אף אחד מהשמות לא מתאים האם תוכלי להכווין אותי למה עלינו לחפש בשם?
שוב תודה תודה
קרן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
חנה עטיה18/08/2013לקרן שלום,
לצערי הרב אף שם לא מתאים.
חפשו שמות באתר בשם "שם לי" במספרי 6, 3, 9 - אך זה ממש לא אומר שכל שם שתציעו יתאים.
עד עכשיו השם המועדף הוא אילי - ממש היה מוצלח, חישבו על זה.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
קרן20/08/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)