עזרה בבחירת שם לתינוק

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם לתינוק
    שרה
    09/09/2013

שלום,
    נולדה לנו תינוקת ב-6/9,
    השמות עליהם חשבנו: ירדן, אמה, היילי .
    שם המשפחה : ארבל.

נודה על עזרתכם בבחירת השם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת שם לתינוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם לתינוק - תגובה

חנה עטיה
    09/09/2013

שלום רב,
    יעודה של התינוקת הינו מספר 3 - יעודה להביא שמחה ואופטימיות לעולם, להיות יצירתית וחברתית, ילדית ומקסימה, לחיות את ההווה ולהיות רגישה.
    ירדן - מפה בהחלט הרמונית, אך ה"פצע הגילגולי" - סכום המספרים החסרים בשם המלא הוא כמספר היעוד, זה מקשה על האדם ולהבין ולהגשים את יעודו. לכן שם זה לא מומלץ.
    היילי - נוצר מספר קארמטי ביכולות 19/1 ולכן לא מומלץ. יתכן ותלך בתחושה של קורבנות, עשו לי, אמרו לי, תחושת מסכנות והכל בתחום העשיה וההוצאה לפועל.
    אמה - פחות מומלץ כי היעוד הילדי והרגיש חנוק חלקית במספרים יותר בוגרים, מנטלים, לעיתים עצובים.
    מציעה להמשיך לחפש שמות במספרי 3 (כמו ירדן), 7.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת שם לתינוקת

שרה
    10/09/2013

תודה רבה,
    מה לגבי השם - אדוה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בבחירת שם לתינוקת - תגובה

חנה עטיה
    10/09/2013

לשרה שלום,
    השם אדוה הינו באמת מספר 7 שמתאים, אך כאשר מסתכלים יותר לפרטים רואים כאן דיס הרמוניה בתחום הזוגיות. האם אני רוצה בן זוג קליל ומקסים, חברתי ויצירתי. או בן זוג יותר "מרובע" שיפרנס אותי טוב, יאהב שגרה וחיים מסודרים. לכן שם זה לא מתאים לדעתי.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו