מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- דחוף עזרה בציאת שם לתינוקתמתיתיה25/09/2013
שלום,
אני צריכה עזרה במציאת שם לתינוקת שלי שנולדה ביום כיפור בערב 18:49 בתאריך 14/9/2013 ואנחנו לא מוצאים שם.
אנחנו מתלבטים בין השמות:
ליאה
טליה
אורי
אמה
אמי
אמילי
יובל
ואולי אם יש לכן הצעות.
משפחת מתיתיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
דחוף עזרה בציאת שם לתינוקת - תגובה
ליאת יוגב25/09/2013מספר הגורל של התינוקת הינו 11-2 מספר המוכיח על צורך בשיתוף , הכלה , אינטימיות , בילדות תזדקק להרבה תמיכה ועידוד , כאשר מספר 2 רגשי נשי חברותי ,
לימים , אפשרות ללכת עם צדדים יותר מנהיגותיים , יכולת להדריך להורות , השראה יצירתיות ודמיון .
מבין השמות שהצעתם , גם כי , לא באופן המושלם , השם אורי , יכול להיות המתאים יותר .
נוצרת מפה מאד רגשית , חברותית , אך גם , פחות קבלה עצמית , צדדים ההולכים בתלם , מול העובדה , שכלפי חוץ חשוב יהיה לה להראות צדדים יותר קלילים יחודיים וזורמים ,
לשיקולכם .
נ יתן לחשוב על אופציות נוספות , נסו להתחבר לשמות שהערך הגימטרי שלהם הוא 5 .
תעזרו באתר "שם לי"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)