מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתפנינה07/10/2013
שלום ותודה מראש לעונים
מבקשת עזרה בבחירת שם לתינוקת נולדה בתאריך 1-10 בשעה 12 בצהריים ו12 דקות
השמות :אופל =בר-רויאל =חושן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לעוד שמות שיכלו להתאים
פנינה07/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה -עזרא
פנינה08/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה -עזרא - תגובה
חנה עטיה08/10/2013לפנינה שלום,
יעודה של הילדה הינו מספר 8 - יעודה להיות חזקה והישרדותית, בעלת כושר ניהול וארגון, דינמית, מעשית ופחות רגישה.
בצרוף עם יום לידה 1 - כל עולמה הפנימי - חזק, דינמי, עם כושר מנהיגות, שליטה רגשית ופחות הבעת רגשות.
לכן: חשוב למצוא לה שם שיוסיף רכות ונשיות למפה.
אופל - נוצרת מפה מאוד גברית ועוצמתית לבת. כל המפה מספר 8 - לא מומלץ.
בר - הבעיה היא בתקשורת עם הסביבה.
רויאל - מפה אפשרית בהחלט אך - "הפצע הגלגולי" - סכום הספרות החסרות בשם המלא הוא כמספר היעוד, דבר המקשה מאוד להגיע ולהבין את היעוד.
חושן - בעיה בתקשורת עם הסביבה.
מציעה לחפש שמות במספר - 4, 3.
כנסו לאתר בשם "שם לי".
אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה חנה
פנינה08/10/2013האמת שכל השמות לא נמצאו מתאימים .....ראיתי שטופז מבחינת הסיפרה מתאים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה חנה - תגובה
חנה עטיה08/10/2013לפנינה שלום,
נכון טופז זה מספר 3 - לא אפסול את השם, אך לטעמי המפה עדין גברית מדי לבת.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תתני לי מס שמות
פנינה09/10/2013שיתאימו בצורה הכי טובה שאבחר ביניהם כל האופציות לא מתאימות ואני ממש חייבת להחליט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תתני לי מס שמות - תגובה
חנה עטיה09/10/2013לפנינה שלום,
את השמות רק את תציעי - כי הבחירה היא שלך בלבד.
אני יכולה לעזור בהמלצה על מספר השם המתאים ואז אני בודקת איזו מפה נוצרת.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה מס שמות
פנינה09/10/2013ליכל licol נסיה אלין נוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנה מס שמות - תגובה
חנה עטיה09/10/2013לפנינה שלום,
נסיה וליכל - לא מתאים.
נוי - יוצר סגירות רגשית בתחום החיים הזוגיים, אך כלפי העולם תראה נשית ורכה - רצוי שלא.
עם השם אלין מתקבלת מפה הרמונית לילדה - היעוד מוקף במספרים נשיים, רכים, עם יכולת נהדרת לעסוק בכל תחום בו תבחר. מומלץ בחום.
בהצלחה
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
פנינה11/10/2013תודה רבה על היעוץ חנה שתיהיה שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)